Planuri pentru Ora Pământului 2016 – invitație la o sesiune de fitness urban în aer liber la Moinești

Ieri seară am lansat, alături de echipa AICR, invitația publică la cea de-a doua implicare locală în cadrul proiectului internațional “Ora Pământului”.

Dacă anul trecut i-am surprins pe participanți cu artificii micuțe și lampioane, în ciuda ploii și vântului, în acest an, ne-am propus să derulăm un scurt program de fitness urban, în ideea de a-i provoca pe moineșteni la mișcare, la un stil de viață sănătos, dar și pentru a face trecerea – încălzirea – pentru următorul eveniment AICRist: Moinești Aleargă, pe care cei mai mulți ne-au spus că-l așteaptă cu nerăbdare, dar despre care vă voi da detalii puțin mai târziu. ora pamantului 2015 aicr moinesti realizarea din lumanari a desenului 60+

Am răspuns cu mult drag invitației primite din partea organizației WWF România, mai ales după discuția telefonică prin care am rememorat cu haz ce am făcut anul trecut pe ploaie. Ba chiar ne-am propus ca anul acesta să dezvoltăm parteneriatul dintre noi pe mai multe evenimente sau campanii. Dar despre asta am să povestesc treptat! 🙂

Revenind la această nouă ediție a Orei Pământului la Moinești, sperăm ca pe 19 martie vremea să fie bună, să putem să ne ținem programul de mișcare în aer liber pregătit alături de dl. prof. Ciubotariu Costică și de organizația de mediu WWF România. Activitatea se va desfășura în Parcul Băi, în zona Scenei, de la ora 20:30. Cu ajutorul echipei de voluntari ai AICR se vor realiza fotografii și un filmuleț care să arate cum a fost sărbătorită Ora Pământului 2016 la Moinești.
ora pamantului 2015 aicr moinesti aprindere artificii mici
De aceea, pentru a participa, vă așteptăm cu o sursă independentă de lumină (felinar, lanternă, lumânare, candelă, telefoane mobile, brichete, etc.) și vă invităm să stingeți lumina acasă timp de o oră, începând cu ora 20:30. Prin acest gest simbolic, vom transmite un mesaj despre nevoia de a fi responsabili și de a consuma mai puține resurse naturale, nu doar timp de o oră, ci în fiecare zi.
Promitem bună dispoziție, un program de fitness potrivit pentru toate vârstele și fotografii frumoase care să vă rămână ca amintire de la eveniment!

ora pamantului 2015 aicr moinesti lansare lampioane

Dacă sunteți curioși legat de ce se va mai întâmpla pe 19 martie la Moinești, vă invit să urmăriți principalul canal de comunicare online – pagina de Facebook AICR sau direct pagina dedicată evenimentului Ora Pământului 2016 – Fitness Urban.

Dacă vă place ideea noastră vă invităm să ne susțineți și să investiți în proiectele responsabile pe care noi le organizăm prin completarea formularului de redirecționare a 2%. Fiți alături de noi AICRiștii și haideți să dezvoltăm și să continuăm împreuna să schimbăm în bine comunitatea prin ceea ce facem! Redirecționează 2% către AICR și noi direcționăm către comunitate toate inițiativele noastre.

PS: pentru cei care nu știu – AICR Moinești (Asociația Inițiative pentru o Comunitate Responsabilă) a fost creată în 2015. Eu alături de Cristi și alți câțiva prieteni implicați ne-am unit ideile și forțele pentru a crea proiecte locale și pentru a susține proiecte naționale sau internaționale. Tot pe blog am scris povestea AICR, dar am povestit și despre cum a fost la petrecerea aniversară de 1 an de la înființarea asociației. Pentru mai multe detalii despre AICR puteți intra pe site-ul nostru: www.initiativele-comunitatii-responsabile.ro

Anca Balaban

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.