Planuri speciale de Paște – momente și trăiri captivate de fotografii

O nouă sărbătoare importantă, o nouă provocare în ceea ce privește cadourile pe care vrem să le facem celor pe care îi îndrăgim. Mai sunt doar 6 zile și vine Paștele. Și e pentru prima dată pentru Măriuca, deci musai să fie special, să rămână cu amintiri.

Urmează reîntâlnirea cu toată familia și pentru că e sărbătoare, nu se poate să nu facem cadouri speciale, să creem momente frumoase, de neuitat. Să stârnim trăiri. Abia aștept să profităm de florile din copacii din livadă, de florile care și-au făcut apariția printre firele de iarbă, de soare, de parfumul de primăvară, de timpul petrecut împreună.

Așa că nu există nicio altă cale mai pe placul meu de a păstra amintirile primului Paște împreună cu Măriuca decât… cu o sedință foto de familie care să surprindă lucrurile simple care ne fac să fim fericiți, dar mai ales bucuria pură de a fi înconjurați de cei dragi.

lumea bebelusului lenjerie patut

Sper să fie vremea frumoasă pentru a face și câteva fotografii mai speciale, pe care le-am plănuit de ceva vreme deja.

Am câteva idei, cu care sper să îi încântăm în primul rând pe cei mici din familie. Vreau să pun la cale împreună cu Cristian o micuță vânătoare de „comori” prin livadă. Deși Măriuca-i mică sigur va fi entuziasmată alături de verișoarele ei să caute iepurașul și ouțele pe care le-a ascuns el. Am observat că îi place mult să le analizeze și să imite anumite atitudini de-ale lor. Sper ca în viitor, Maria, Ilinca și Irina să fie prietene bune.

Dar să revin la ce mai vreau să fac de Paște. Vreau să continuăm tradiția pe care am început-o la petrecerea Mariei și pe care am continuat-o de fiecare dată când a fost un eveniment sau o sărbătoare importantă la noi în familie și să pregătesc cardurile pe care vor scrie rudele câteva urări sau amintiri pentru Capsula timpului.

Și fiindcă de Paște vom reîntregi familia, va fi din nou ocazia perfectă să mai adăugăm câteva amprente și semnături pe arborele genealogic pe care l-am început de Crăciun.

Anca Balaban

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.