Planurile de mămică versus realitatea (I)

Nu de mult, postasem pe Facebook ceva de genul

Ce înseamnă să ai copil mic… Programul ți-l faci după el, degeaba ai vrea tu să faci totul așa cum îți propui tu.

Astazi, simt nevoia sa o mai spun o dată.

Mi-ar placea mult sa îmi fac un plan și să îl respect. Oare ce-aș putea face ca să mă țin de planuri?

Planurile pe care le fac, de cele mai multe ori, nu ajung să se concretizeze în realitate.

Sunt seri în care îmi propun anumite lucruri pe care să le fac a doua zi. Rămân cu ele în gand, dar a doua zi ghici ce se întamplă? Intervine ceva care are o prioritate în inima mea. Maria. Ori are nevoie de mine să o alint, ori vrea în brațe, ori vrea să ne jucam, ori vrea să o țin pe pieptul meu…Și eu, cum să-i rezist?

Normal ca îi acord ei toata atenția mea și las baltă orice altceva. Înca nu am reușit să găsesc o înlocuire a mea. O înlocuire a prezenței mele.

Și acum cât scriu postarea asta, Maria e pe burtică, cu mânuțele întinse spre tastatura laptopului. Mă vede că tastez și vrea și ea. Vrea atenție, așa că nu o mai lungesc, ma întorc la ea, la drăgălit și la iubit, că mi-i tare dragă! Si mă face fericită!

PS: voi, alte mămici, care stați cu mititeii acasă, cum faceți ca planurile sau listele de făcut să se concretizeze?

4 - mariuca balaban bebestrumf

Anca Balaban

2 Comments

  1. Noi avem foarte mult noroc cu ai mei care locuiesc lângă noi, deși am putea spune că locuim unii la alții. ;)) Bineînțeles că-mi doresc să stau cât mai mult timp eu cu Matei, dar nu pot să-mi neglijez celelalte responsabilități. Până acum ne-am descurcat foarte bine. Abia aștept să fie mai cald ca să-l pot lua cu Matei peste tot cu mine 😀

    • Ce frumos! Ai noroc, mare noroc chiar. Ai mei locuiesc la jumatate de ora distanta de noi. In schimb, vine mama mea des pe la noi, aproape de fiecare data dupa ce-si termina programul la serviciu. Si noi asteptam caldura… 😉 Sa mai pui poze cu Matei pe fb! Va pupam!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.