#Pegasdor — Mi-ar fi dor de-apusul de soare văzut de pe Osoiu

Îmi place cea mai recentă campanie lansată de Pegas, Publicis România și Nurun. Drept pentru care chiar vreau să vă povestesc despre ea și să vă îndemn ca dacă nu mai locuiți în țară să vă înscrieți, mai ales pentru a povesti despre ce vă este vouă dor, dar și pentru că ați putea fi câștigători ai uneia dintre cele 3 biciclete Pegas.

Campania pleacă de la premisa că mai devreme sau mai târziu, pe toți ne cuprinde dorul de casă. Indiferent cât de împlinită și interesantă e viața în alte locuri ale lumii, tot e ceva la care ținem și pe care nu-l găsim decât la noi în țară.

Ne e dor de nucul sub a cărui umbră stăteam vara la bunici în copilărie, ne e dor de cireșele roșii pe care ni le puneam la urechi ca niște cercei în joacă, ne e dor de mâncarea gătită de mama, ne e dor de trăirile de-acasă, de sentimentele de bine de-acasă.. generalizez, însă sunt câteva exemple de situații de care mi-ar fi dor de-aș fi plecată din țară.

Cel mai dor însă cred că mi-ar fi de apusul de soare care se vede superb de pe Osoiu (Moinești). Îmi dă o stare de liniște sufletească să privesc cum apune soarele, mereu frumos, fără grabă, după deal. Și-am mai văzut apusul de soare și în alte părți de țară, sau chiar de lume. Însă de cel de-acasă mă leagă o stare de bine, de siguranță, o stare simplă, perfectă pentru meditare și visare, după care nu aș avea cum să nu tânjesc. De-asta nu am ezitat nicio clipă să vă arăt poza de mai sus, făcută cu telefonul ce-i drept. Nu am neapărat o poveste frumoasă despre apus…pentru că ar trebui să încep să aleg o experiență frumoasă..și sunt atât de multe!

Am destui prieteni stabiliți cu job și familie peste hotare și de-asta cred că mai bine nu mai zic nimic și să vă invit să vă reîntâlniți imaginar cu lucrurile de acasă de care vă este cel mai dor.

Vă puteți totodată înscrie în campania #PegasDor în 4 pași simpli: să vă filmați, nu mai mult de 1 minut, lângă un obiectiv-emblemă din orașul în care sunt stabiliți în prezent, să vă prezentați și să spuneți de ce lucru vă este cel mai dor din România, iar apoi să încărcați filmul de maximum 60 de secunde pewww.pegasdor.ro sau pe Instagram, bineînțeles cu hashtag-ul #pegasdor.

#pegasdor - regulament concurs international pentru romanii din diaspora bicicleta pegasDupă data de 15 august vor fi aleși 3 câștigători care se vor reîntâlni cu lucrul din România de care le era cel mai mult dor, împreună cu o bicicletă Pegas. Regulamentul complet e aici.

Să nu ziceți că nu v-am spus: #PegasDor își propune să vă reamintească cât de importante sunt lucrurile din copilărie și, totodată, să reunească, într-un singur loc, cele mai frumoase povești despre țara văzută prin cuvintele celor plecați peste hotare. Profitați de ocazie! Spuneți de ce vă este dor!

Anca Balaban

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.