Povestea colindelor și fulgilor de speranță la Palas

 

A fost odata ca niciodata…

A fost odata, intr-o tara nu foarte-ndepartata, in tinuturile iesene, o mana de crai uniti precum o familie, crai veseli care isi doreau sa faca visele copilasilor abandonati sa devina realitate. Toata dragostea lor o revarsau asupra ingerasilor fara familie, cu speranta ca ei sa fie din ce in ce mai fericiti.

Intr-una din zilele lui decembrie, au inceput sa creada ca pot face un mic „basm” sa devina realitate… sarbatori cu adevarat fericite pentru copiii institutionalizati.

Asa s-au decis sa faca din seara de 15 decembrie, o seara frumoasa, speciala, o seara a colindelor si a fulgilor de speranta…

Si ce repede trecu timpul.. deja era 7 decembrie si toate detaliile erau puse la punct de ceva vreme, iar craii plini de speranta pentru micutii ingerasi si-au propus ca impreuna cu o ceata de artisti sensibili, sa se intalneasca la Palas Mall, in zona Atrium si sa faca seara de 15 decembrie magica. O seara magica in care copilasii abandonati sa simta ca sarbatorile de iarna pot fi frumoase, calduroase, de neuitat.

Vestea despre fulgisorii de speranta ajunse numaidecat si la urechile iesenilor, care s-au bucurat nespus. Nu de alta, dar e lucru mare sa ajuti niste copii dragalasi, dar fara parinti, sa fie fericiti in preajma sarbatorilor de iarna, sa primeasca cadouri si imbratisari, dar mai ales, momente care le vor fi intiparite in suflete.

Si iata ca veni si seara cea importanta. Pana la ora 17:00 s-au adunat multi oameni cu suflet mare si cu dragoste pentru copilasi. Dupa ce se sosira toti poftitii, incepura a colinda si a se veseli cat nu se poate spune. Copilasilor nu le venea sa le creaza ochilor. Toata imparatia ingerasilor abandonati s-a bucurat ca le-a adus Dumnezeu in viata lor oameni atat de generosi cari le-au dat darurile cele bune si frumoase…

Si-am incalecat pe-o acadea, si v-am spus poveste-asa.

Afis-PALAS-evsarbatori2013_4x3-1024x769

Cam asa cred eu ca as putea spune povestea colindelor si a fulgilor de speranta care se va contura in curand.

Vrei sa fii si tu personajul basmului? Anul acesta, ai ocazia, pentru ca familia Speranta pentru Ingerasi s-a decis sa indeplineasca cu succes misiunea “Fulgi de sperantă”:

  • duminica 15 decembrie 2013
  • ora 17:00
  • in Palas Mall Iasi (Zona Atrium)

Vino si tu si vei fi rasplatit cu cea mai dulce colinda cantata de voluntarii Speranta pentru Ingerasi impreuna cu 30 de copii talentati din centre, cu obiecte handmade realizate de ingerasii noștri, de voluntari si de artiști ce le-au donat spre a sprijini copiii instituționalizați!

 Important: ca sa fii parte din poveste si sa ai parte de niste amintiri frumoase alaturi de copilasiii cei draguti, trebuie sa ai si tu o invitatie pe care o poti primi in schimbul unei donatii de minim 20 de lei. Despre asta poti afla mai multe detalii vizitand pe Facebook pagina evenimentului caritabil Fulgi de speranta.

Anca Balaban

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.