Povestea primei aniversări

A fost odata ca niciodata…
A fost odata un imparat. El se indragosti de-o printesa cu ochii albastri si tot gandindu-se la ea si la privirea ei deosebit de frumoasa, i-a cerut mana de la parinti. Din ziua cu pricina, imparatul si printesa s-au gandit neincetat la nunta lor.
Mai tarziu, dupa ce trecuse aproape un an de la nunta, la vreme de vara, iata ca se dobandira cu o dragalasa de copila, pe care de-o vedeai n-o mai uitai. Imparatul ii puse numele Maria, caci asa si-a dorit dintotdeauna – prima lui fata sa se numeasca Maria. Cand fu a o boteza, imparatul aduna de la Rasarit si Apus, Miazazi si Miazanoapte, toate rudele si toti nobilii cei mai de soi ca sa se veseleasca de veselia lui. Trei zile si trei nopti tinura petrecerile si se chefuira si se bucurara, de o tinura minte cat traira.
Fetita de ce crestea, d-aia se facea mai curioasa si mai ascultatoare. Nu mai trecu mult si iata ca imparatul si imparateasa se pregatesc sa se veseleasca din nou, caci Maria implineste 1 an.
Cu o seara inainte de a se implini anul, imparatul isi lua odorul de fetita si o puse pe genunchi si ii spuse serios:
– Draga tatei, eu vaz ca tu ai sa ajungi om mare. Sa stii ca eu si muma-ta ne vom bucura de ispravile tale ce-or urma.
Cand il vazu imparateasa nu se putu sa nu spuna si ea alde cuvantare pentru printesa:
– Draga mamei, eu una ma topesc de dragostea ta alaturi de cea purtata de multa vreme de tatal tau! Pentru noi esti o mare bucurie! Cea mai mare!
Afara radeau si stelele la ea cat era de frumoasa, tinuta in brate de parintii ei, asa cum stateau ei in scaunul imparatiei, domnind si traind in fericire.

 

Aceasta este o scurtă povestioară despre noi și marea noastră bucurie pe care spre încântarea prietenilor, am postat-o pe Facebook chiar de ziua Mariei. Nu știu de ce nu mi-a trecut prin minte să postez direct aici. În fine. Mai jos, uitați și o poză care mi-e tare dragă:

mariuca balaban poza bebe 11 luni

Anca Balaban

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.