PR OUTLooK: Social Media within the U.S. Embassy

Am o veste buna: PRIME Iasi aduce din nou in atentie proiectul PR OUTLooK. Asa ca mi-am notat in agenda pe data de 5 martie PR OUTLook. De obicei, in calitate de invitat, vine cate un specialist din domeniul Comunicarii, din afara granitelor. Astfel, timp de doua ore,voi avea ocazia sa invat din culisele Relatiilor Publice și Comunicarii de la practicieni de succes care profeseaza in America.
prime iasi pr outlook social media within the us embassyAnul trecut am participat si eu si pot spune ca a fost timp folosit cu folos! Am avut ocazia sa obtin cateva sfaturi de la Kenneth Wetzel, seful Biroului de Presa al Ambasadei SUA la Bucuresti (si chiar sa fac o poza cu dumnealui :D) in cadrul conferintei dedicate PR-ului institutional.
Anul acesta, la cea de-a treia editie, PRIME Iasi, in parteneriat cu Biblioteca Judeteana ”Gh. Asachi”, prin compartimentul American Corner,  ii aduce pe Bruce Kleiner – Consilier pentru Presa si Cultura al Ambasadei Statelor Unite ale Americii in Romania si Jason Khile, Romania’s Desk Officer la Departamentul de Stat din Washington. Tema pusa in discutie de catre cei doi speakeri americani este Social Media within the U.S. Embassy si vine sa prezinte modalitatea in care canalele atat de cunoscute noua sunt utilizate si in alte scopuri decat cele de petrecere a timpului liber. Practic, in cele 2 ore vom deslusi tainele comunicarii prin intermediul mijloacelor Social Media. Evenimentul va avea loc in data de 5 martie 2013, la ora 15:00 in Sala de Conferinte Ferdinand (UAIC, corpul A, etajul 2, langa Rectorat). Abia astept.

Mai multe detalii despe eveniment si despre inscrieri poti gasi pe pagina de Facebook a proiectului PR OUTLooK: https://www.facebook.com/PR.OUTLooK .

Anca Balaban

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.