Prima plimbare cu saniuța

plimbare cu sania bebe 1 an si 4 luni mariuca balabanLa noi în oraș este atmosferă de sărbătoare de câteva zile. Ninsoarea ne-a adus în lumea magică a iernii, iar faptul că luminițele decorative de pe stâlpii stradali sunt aprinse în fiecare seară de când a început să ningă amplifică totul. Abia așteptam să facem planuri la căldurica, pentru o ieșire cu săniuța, în timp ce afară ninge cu fulgi mari și pufoși. Abia așteptam să îi văd reacția Măriucăi atunci când va vedea luminițele de sărbători.

Ieri seară a fost vremea numai bună de ieșit la plimbare prin zăpadă și de admirat luminițele stradale de sărbători. Așa că am pregătit sania, pătura, combinezonul cel mai gros și-am ieșit cu Măriuca la prima ei plimbare cu sania.

Să notez deci – 2 decembrie 2014 – prima plimbare a Măriucăi cu sania.

Ca să nu existe îndoieli…dacă ați văzut ieri seară un ghemotoc de copilă înfofolită într-o săniuță trasă de tăticul ei și o mămică care cânta “Săniuța fuge” și încerca să o facă pe cea mică să spună “Urraaa!”, să știți că pe noi trei ne-ați văzut.

Cât despre Măriuca, eu cred că i-a plăcut foarte mult. Era fericită, zâmbea și se auzeau tot felul de bombăneli de bebeluș. În loc de “Urraa!” spunea “Uua!”. :)))) Și mie mi-a plăcut. Am simțit ceva special, o bucurie imensă că trăiesc acele clipe minunate alături de marile mele iubiri printre fulgii de zăpadă,printre luminițele care clipoceau. Mi-am dat seama cât de mult o iubesc pe Măriuca,căci tot timpul cât am ieșit principala mea preocupare a fost să-i fie ei cald, să aibă căldură, să nu i se prindă fulgii de căciulă ca să nu se umezească, să stea confortabil. Mi-am dat seama și cât de mult ador să-l văd pe Cristi cum face ceva pentru Maria, cât ador să văd că el provoacă fericirea ei, cât îl iubesc când îi văd calitățile de tătic la lucru.

Anca Balaban

3 Comments

  1. Ce dulce este Mariuca in saniuta, se citeste bucuria pe chipul ei!
    Noi inca nu ne putem bucura de plimbari cu sania, a fost putina zapada prin bucuresti si intre timp s-a topit de tot. Dar vom recupera de sarbatori la munte, sper. 🙂
    Sa ai o saptamana frumoasa!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.