Primăvara e mai… primavară când oferi și primești flori

Ador florile proaspete. Acest lucru se poate vedea chiar de pe prima pagina a blogului meu. Și din colecția de fotografii postate pe contul meu de pe Facebook.

Florile sunt un mod minunat de a insufla un pic de frumusețe și natură în rutina noastră de zi de zi. Sunt, de asemenea, și un cadou perfect, fie că dorești să exprimi dragoste pentru mama ta sau recunoștință pentru cineva drag sau, pur și simplu, vrei să spui un “Mulțumesc!”.

Floria (s-ar putea să fi auzit de ea, pentru că a apărut și la TV) nu este o florarie online obișnuită. La orice buchet de flori comandat de pe site primești o felicitare, pe care poți să scrii un mesaj compus de tine. Pe lângă asta, “gentlemenii” pot opta pentru mai multe surprize deosebite, cum ar fi o casă plină de flori, un buchet de flori și un voucher la spa sau flori alături de fotografii.

Nu-i așa că ți-ar plăcea să primești o astfel de surpriză?

floria florarie online f64 rama foto cadou vaza de flori

Sau poate una care să arate așa de drăgălașă:

wwf romania ursulet de plus felicitare buchet de flori floria florarie online

Ursulețul ar fi nemaipomenit pentru Măriuca, ar fi puiuțul ursului mai mare pe care-l are.

Îmi place mult faptul că se poate cumpăra acest ursuleț care să întregească surpriza minunată pe care o aduce un buchet de flori proaspete, mai ales ca este de la WWF și Floria doneaza întreaga sumă de bani pentru protejarea habitatului urșilor bruni din România.

Transportul este gratuit, iar livrarea se poate face chiar și în 2 ore, inclusiv în Bacău. Nu îmi vine să cred cât de mult s-a evoluat, dacă putem comanda flori online din București, pe care să le trimitem oriunde în România sau chiar în afara țării. Mi se pare nemaipomenit că cei care au rude plecate în străinătate pot face o surpriză plăcută, de la distanță.

Oricum, cu atât de multe buchete frumoase, cred că domnilor le este destul de greu să aleagă unul potrivit. Noroc că au parte de consiliere din partea celor de la Floria. 😀

Anca Balaban

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.