Proiectul „Un părinte mai bun” ajunge la Iași

Afis-un-parinte-mai-bun-Iasi-irina-petrea

Mai știți că vă spuneam că fetița mea a apărut pe coperta ghidului Un părinte mai bun?
Tot atunci am postat scrisoarea trimisă de Cosmina, inițiatoarea proiectului. Recent,când am vorbit cu ea mi-a povestit cu entuziasm despre conferința “Un părinte mai bun”. Va veni pentru prima dată în Iași, cu un eveniment ce va avea loc peste  8 zile, pe 28 mai 2014, începând cu ora 17:30, la Hotel Moldova.
Supernanny Irina Petrea va discuta cu părinții partiipanți despre cum poți fi un părinte mai bun și despre relaționarea eficientă cu copiii, despre metode și alternative benefice pentru a crea o relație armonioasă în familie, pentru a dezvolta o comunicare eficientă, pentru a soluționa micile conflicte și a descoperi mai bine tainele educației.
Accesul în sală se face pe baza înscrierii prealabile, iar detalii despre înscriere se pot solicita telefonic, la unul din numerele de telefon: 0757-464-988 sau 0754-964-852. Mai multe detalii despre eveniment: pe pagina de Facebook Un parinte mai bun  și pe http://unparintemaibun.ro.
Un plus al proiectului este după părerea mea faptul că va conferenția Irina Petrea, cunoscută pentru emisiunile sale de televiziune “Supernanny”, “Copii contra părinți” și “Cei 7 ani de acasă”, dar și pentru cărțile, publicatiile, articolele și interviurile sale. De ce spun asta? Simplu: cred că sunt destui părinți care și-ar dori să discute cu ea despre unele probleme, dar în mod normal ar fi greu ca un părinte să intre în contact cu ea într-un timp atât de scurt.
De altfel, eu cred că e un bun prilej de a ieși cu soții sau cu alți părinți din cercul de prieteni și în alte ipostaze decât cele clasice, fiecare putând să învețe sau să rămână cu câte-o idee nouă despre parenting din ceea ce se va discuta, pe care ulterior o pot aplica. O să-l invit și eu pe soțul meu. 😀
Din ce mi-a spus Cosmina, conferința va oferi doza necesara de informatii prețioase despre educația pozitivă, dezvoltare emoțională, comunicare în familie și soluții practice pentru provocarile majore din viața de părinte. Subiecte importante pentru părinți, nu-i așa? 
Atenție căci locurile sunt limitate dragilor. Sunați la unul din numerele scrise de mine mai sus și ne vedem curând la conferință să dicutăm despre cum putem fi din ce în ce mai buni în meseria de părinți.

Anca Balaban

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.