Raport pentru campania lansată de AICR Moinești: #ÎmpreunăAjutăm – donații pentru Tudor

– Am postat acest articol cu postările de la finalul fiecărei zile de pe Facebook pentru a le aduna într-un singur loc și pentru a fi ușor de consultat. –

Pentru că vreau ca totul să fie transparent referitor la campania #ÎmpreunăAjutăm lansată de AICR Moinești, m-am gândit că locul unde am promovat această inițiativă este cel mai potrivit și pentru a face un raport celor care se implică și cred în cauza caritabilă pe care le-am propus-o. Mai jos găsiți în ordine cronologică postările care au fost prima dată pe facebook. Le copiez și aici ca totul să fie clar și ordonat.

Bilanțul zile 13 aprilie 2016

Am dat startul promovării campaniei și ne-am anunțat familiile și prietenii despre cum îl pot ajuta pe Tudor!

Pe blogul meu găsiți aici despre spectacol, aici despre meciuri.

Bilanțul zilei 14 aprilie 2016raport zilnic campania umanitara impreuna ajutam aicr moinesti

Prezenți la datorie, raportăm sumele strânse astăzi din vânzarea de bilete: 510 lei.
‪#‎ImpreunaAjutam‬ ‪#‎AICRMoinesti‬
De asemenea, vrem să te punem pe gânduri: cum te simți atunci când esti neajutorat? Cum te simți atunci cand nu-ți ajung mâinile pentru a rezolva mai multe lucruri consecutiv sau când picioarele nu ți se pot mișca mai repede pentru a ajunge într-un timp cât mai scurt la o destinație?
Acum gândește-te cum se simte Tudor. El nu poate face aceste lucruri. El nu poate scrie, el nu poate merge! Donează pentru Tudor! Fii alături de el!

Bilanțul zilei 15 aprilie 2016

Prezenți la datorie, raportăm sumele strânse astăzi din vânzarea de bilete pentru Tudor, astăzi, 15 aprilie: 630 lei.
‪#‎ImpreunaAjutam‬ ‪#‎AICRMoinesti‬
Și din nou, vrem să vă dăm de gândit, pentru că trebuie să recunoașteți și voi: e multă frumusețe în zâmbetul unui copilaș. Așa că hai să ne unim și să-l facem și pe Tudor să zâmbească. Trebuie doar să donăm!
Donează pentru Tudor! Fii alături de el! Fii oaspetele nostru la evenimentele caritabile special organizate pentru strângerea de fonduri pentru el și experimentează bucuria sufletească de a dărui.
raport zilnic 2 campania umanitara impreuna ajutam aicr moinestiVei fi părtaș la:
– meciuri demonstrative de fotbal cu jucători din Moinești
– demonstrație de forță
– momente artistice speciale
– muzică bună
– momente de magie și mentalism
– momente de dans irlandez
– momente de cabaret
– momente de dans german
– momente de teatru
Pentru înscrieri și donații: 0757 253 214 Anca / 0744 258 805 Cristi / 0748 605 959 Speranta / 0742 410 330 Florin / 0757 288 314 Diana sau ne puteți scrie pe chat.
Preț: 10 lei / persoană (biletul e valabil și pentru meciuri și pentru spectacol).

Bilanțul zilei 16 aprilie 2016

Prezenți la datorie, raportăm sumele strânse astăzi din vânzarea de bilete pentru Tudor, astăzi, 16 aprilie: 1310 lei.
‪#‎ImpreunaAjutam‬ ‪#‎AICRMoinesti‬ ‪#‎BloggeriteBacau5‬
Așa cum ne-am obișnuit, lansăm un apel: mâine poate fi o zi de duminică liniștită, în care toate sunt la fel, nimic nou. Noi vă invităm să lăsați programul pe care-l aveți de obicei și să ne ajutați să facem o faptă bună! Tudor are nevoie de noi! Trebuie doar să donăm! Vă așteptăm la evenimentele caritabile special organizate pentru strângerea de fonduri pentru el: de la ora 13:00 la Liceul Teoretic Spiru Haret și de la ora 17:00 la Sala Mare a Primăriei Moinești. Echipa AICR va fi cu urna pentru donații la intrare. Prețul/Donația minimă este de 10 lei / persoană (biletul e valabil și pentru meciuri și pentru spectacol). Vă mulțumim pentru implicarea de până acum! Sunteți deosebiți!

Bilanțul zilei 17 aprilie 2016

După ziua asta plină de emoții alături de Tudor, vă mulțumesc! Mulțumesc echipei AICR Moinești‬, echipei‪ AlaZ Services Moinești‬, găștii de ‪#‎bloggerițeBacau‬ și tuturor moineștenilor și oamenilor cu suflet mare care au donat. Sper ca bunul Dumnezeu să îi ajute lui Tudor și peste câteva luni să ieșim împreună cu el la colorat cu creta prin parc.
Așa cum am promis am numărat și am anunțat rezultatele campaniei #‎ImpreunaAjutam‬ la final de spectacol în prezența voastră, a celor care ne-au fost alături. 4.197 lei + multe imbratisari pentru Tudor. o seară minunată! A mea este deja super știind ce prieteni faini am!raport final campania umanitara impreuna ajutam aicr moinesti

Bilanțul zilei 18 aprilie 2016

depunere suma stransa evenimente caritabile tudor flescan aicr moinestiDacă ieri anunțam la finalul evenimentului suma strânsă, iată că azi voluntarii s-au dus la bancă și au depus bănuții în contul deschis de mama lui Tudor, dedicat pentru strângerea de fonduri pentru operațiile și recuperarea lui.
Dacă doriți, să știti că puteți continua să donați.
IBAN RO21CECEBC0208RON0944715 deschis la CEC Bank pe numele mamei, Fleșcan-Lovin-Arseni Diana-Nicoleta.
Și un mesaj pentru AICRiști: Bravo echipă! Vă multumesc că ați dus treaba la capat! Sunt mândră de voi! Sunt mândră că sunteți alături de Tudor.

Misiune încheiată! Am depus 4.250 de lei (pentru că și luni 18 apr. s-a mai donat) în contul deschis de mama lui Tudor! Le mulțumim celor care au crezut în noi și în cauza noastră și s-au alăturat nouă cu inima deschisă. 

foto chitanta depunere suma stransa evenimente caritabile tudor flescan aicr moinesti

Sunteți oameni minunați, cu inimi deosebite! Cuvintele sunt de prisos acum la final, însă, cu mâna pe inimă vă spunem: împreună am ajutat, împreună l-am ajutat pe Tudor și mă bucur că am reușit să aducem bucurie.

— Pentru orice fel de nelămuriri, sugestii sau propuneri legate de campanie, vă rog să mă contactați folosind adresa de e-mail hello@ancabalaban sau telefonic la 0757.253.214 —

Anca Balaban

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.