Răsfrângerile infinitului asupra bijuteriilor

E inceput de an. Si ma gandesc la dorinte, mai ales la cele fara limita. Cum pot sa imi amintesc mereu si sa nu imi iau gandul de la telurile mele?

Am nevoie de un simbol…si cel mai potrivit mi se pare simbolul infinitului. Ma gandesc la infinit. La faptul ca infinitul este un concept in esenta dificil de inteles, dar in acelasi timp frumos si misterios. La nivel simbolic, reprezentarea infinitului este perfecta, nu? Oare nu reprezinta si o femeie foarte frumoasa, intinsa pe un jilt? Eu asa imi imaginez.

Asa ca ce mi-ar aduce aminte mereu de faptul ca doresc sa imi depasesc limitele daca nu infinitul? Infinitul pe care sa il port cu mine oricand si oriunde.

Dar asta se intampla mai ales cu bijuteriile mele preferate. Asa ca ar trebui sa fac cumva o combinatie intre bijuterii si infinit. Intre un metal pretios care sa imi arate ca dorintele mele sunt importante pentru mine si un simbol plin de semnificatii pentru mine.

Clar – imi trebuie o bijuterie noua care sa aiba un model cu simbolul infinitului.

bratara cu model semnul infinitului

Si cred ca am si gasit una – bratara gravata cu textul “Que seja infinito” pe modelul semnului infinitului, placata cu aur de 18 k.

De cautat, nu am cautat mult… am scris pe domnia sa Google ce doresc si rezultatul a fot unul care mi-a placut, de pe un magazin online pe care l-am mai vizitat.

Este vorba de OnlineBijoux, un magazin online de bijuterii cu produse la indemana oricui si de o diversitate foarte mare.Cred ca dupa sesiunea de iarna o sa fac o lista cu ce am mai vazut frumos pe site si o sa fac o comanda. Promit sa fac poze dupa si sa spun cum mi se par produsele si serviciul de a comanda online, livrarea, suportul tehnic, impachetarea produselor, etc.

Daca cumva cineva are deja bratarica vreau sa imi spuna parerea pe care o are. Oricum nu doar bratara mi-a atras atentia din categoria de bijuterii placate cu aur. Deoarece acum m-am gandit la mine pentru o bijuterie mai speciala, nu pot totusi sa nu ma gandesc si la Cristian. El a inceput de curand sa faca colectie de ceasuri, asa ca am sa ma uit cu mai mare atentie in categoria ceasuri. Modele regasite aici sunt multe. Dupa ce o sa ma decid la unul, am sa scriu, la fel cum am facut si acum. Sper sa am inspiratia sa aleg ceva care sa ii placa.

Recomandari?

Anca Balaban

6 Comments

  1. Frumoasa bratara 😀 si probabil scumpa tare. brrr. nu port aur la mana. nu imi place, insa daca ar fi din argint, mi-ar placea. chiar si sa o fac cadou! :>

    • Mersi! Nu este foarte scumpa. E 53 de lei.
      Sincer, nici eu nu purtam aur la mana, dar asta e subtire si finuta. Zic ca ar merge, pe aceeasi mana cu verigheta. Iar referitor la facut cadou, cu siguranta e ceva special si ar incanta persoana careia ai alege sa i-o cumperi. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.