Recomand trainingul «Fii independent financiar!»

Afis_training_fii_independent_financiar_iasi_teachingEsti student si vrei sa aflii cum ai putea sa iti imbunatatesti viata pe plan financiar? Atunci am o veste buna: indeplinesti conditiile de participare la trainingul Fii independent financiar! organizat de asociatia Teaching.
De fapt, ceea ce fac eu acum este sa iti aduc la cunostiinta ca mai ai doar cateva ore la dispozitie sa te inscrii.
Daca vrei sa participi, completeaza formularul de inscriere ,  inarmeaza-te cu rabdare pentru a afla daca vei fi sau nu selectat printre participanti.
Incearca sa fii convingator si sa spui care este motivatia care te indeamna sa aplici si daca vei fi selectat sa participi la training, vei fi anuntat printr-un e-mail.
Trainingul va avea loc in data de 25 mai 2013, incepand cu ora 10:00, sub indrumarea lectorului Ionela-Dana Ghinet, manager in cadrul companiei Acces Project Investments.
Chiar daca pontul poate a venit tarziu, profita de ocazie sa te inscrii. Eu stiu ca banii au o importanta foarte mare in viata unui student si ca mai ales la aceasta varsta in fiecare student arde dorinta de a fi independent financiar.
Inscrie-te si Ionela Dana Ghinet impreuna cu organizatorii te vor invata cum sa iti creezi un plan financiar personal, cum sa il implementezi,  cum sa il monitorizezi, dar si cum sa il modifici atunci cand este nevoie!
Mult succes!

Anca Balaban

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.