Recompense după o sesiune lungă

colet surpriza new look redds

Astazi am fost sunata de curierul de la DHL sa-mi spuna ca am un colet. Intreb de la cine, imi zice ca scrie Redd’s pe cutie. Stau si ma gandesc, realizez ca-i posibil sa fie o surpriza. Si-asa a si fost. O surpriza draguta pentru care multumesc agentiei de PR, The Practice.

Chiar a fost surpriza, caci nici prin minte nu imi trecea Redd’s. Sau New Look. Niste recompense foarte dragute, mai ales dupa sesiunea care tocmai s-a incheiat.

surpriza reddssurpriza redds new look

Am primit 2 sticle de bere pe care urmeaza sa le testez diseara cat voi sta la televizor, tolanita pe langa Cristi. Chiar sunt curioasa sa vad ce gust are Cranberry Crush  (cea din dreapta din poza pe care-am pus-o mai sus), caci berea Lemon Fresh stiu cum e.

Pe langa cele 2 sticle de bere am primit si o esarfa marca New Look si-o invitatie la party. E vorba despre o petrecere exclusivista de cumparaturi si distractie. 😀 Terapie de cumparaturi pentru a vindeca amintirile noptilor nedormite din sesiune. Suna bine tare-tare! Claaaar, joi, dau fuga la Palas sa vad ce surprize ni s-au pregatit.

PS: Un secret – am intrat repede pe net, pe facebook si am aflat ca evenimentul la care am primit eu invitatie este deschis tuturor amatoarelor de shopping, dar mai ales studentilor. Pentru studenti cei de la New Look au pregatit o reducere de 25%. Iata si link-ul evenimentului: https://www.facebook.com/events/301728719980980/ Daca esti student, vino in magazinul New Look, si vei avea ocazia sa descoperi noua colectie si sa te recompensezi dupa o sesiune lunga. Ai 25% reducere cu legitimatia de student/masterand.

Anca Balaban

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.