Recrutări cu dragoste de marketing

recrutari cu dragoste de marketing asdmark 2013

AsdMark caută studenți cu dragoste pentru marketing!

Vrei ca perioada studiilor să însemne mai mult decât cursuri, seminarii, sesiune și să o transformi într-o experiență unică?

Cine? AsdMark

Ce face? recrutează

Când? în perioada 16-28 februarie

De ce să fii membru AsdMark? Pentru că AsdMark e startul de unde pleacă un student în lumea marketingului. Pentru că îți oferă posibilitatea să-ți trăiești studenția la intensitate maximă și creează contextul potrivit pentru a te dezvolta. Ai ocazia să interacționezi cu persoane din mediul business, și cel mai important – îți poți pune în aplicare propriile idei. Îți dezvolți cunoștințele din domeniul marketingului, legi prietenii și ai parte de momente unice.

Cum devii candidat? Aplică completând formularul de înscriere până pe 28 februarie 2013 dacă ești interesat de dezvoltarea ta!

Cum afli mai multe detalii despre AsdMark? Vino la prezentarea AsdMark care are loc pe 27 februarie la ora 20 în sala B311 de la parterul Corpului B al UAIC (FEAA). Nu uita să dai like paginii noastre de pe Facebook pentru ca acolo zilnic vom posta noutăți și e metoda cea mai rapidă să afli ce te interesează, fiindcă oricum tu stai pe facebook.

cautam studenti cu dragoste pentru marketing cover facebook

Anca Balaban

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.