Review jucărie – girafa Bright Starts

Cu acest articol continuăm sectiunea „Măriuca recomandă” de pe acest blog. Acum trei luni am vorbit despre Pohh Shop, acum două luni despre Ari’s Boutique, acum o lună despre Pretty – articole croșetate cu pasiune, iar de data asta vom vorbi despre Bright Starts România.maria balaban prezinta girafa bright startsAcum ceva vreme am primit un cadou simpatic pentru Măriuca – o jucarie Bright Starts de la prietenii noștri de la bebebrands.ro. Au trecut de pe 16 aprilie aproape 1 lună și 3 săptămâni, timp în care am urmărit-o pe Măriuca să văd ce face, cum se joacă, ce învață, ce abilități își dezvoltă și evident, dacă îi place girafa. Și așa cum mă așteptam, îi place girafa cea colorată.

La început a fost atrasă de bilele colorate.

bile colorate bright startsLe lua, le studia, le arunca, iar le lua, le ducea la guriță și tot așa. Am profitat de ocazie și am început să iau câte o bilă și să-i spun Mariei „Uite: bila galbenă! O vrei? Poftim bila galbenă.” iar după ce lua bila din mâna mea îi spuneam „Cu plăcere Măriuca!”, iar după, o întrebam: „Îi dai mamei bila, te rog?” ca să-i pot spune „Mulțumesc puiule mic!”. Imaginați-vă jocul „te rog – mulțumesc – poftim – cu plăcere” de multe, multe ori, cu diferite bile. 😀 Atât de frumos îmi zâmbea când îi spuneam poftim sau când îi mulțumeam, chiar i-am spus și lui Cristi, ce drăguță e ea și cum înțelege ea ca „poftim” îi spun atunci când îi înmânez ceva, iar prin „mulțumesc” o recompensez verbal pentru gesturile ei. Mi-a plăcut mult că a reușit să învețe și culorile, după atâta joacă. Dacă îi cer o anumită bilă, pe aceea mi-o dă.

Un plus al acestei jucării: Prin asta am reușit să o învăț pe Măriuca câteva din formulele de adresare potrivite și culorile primare, roșu, galben și albastru.

Mai apoi a făcut cunoștință cu Domnișoara Girafă.

review jucarie educativa girafa bright startsA studiat-o câteva minute și i-am arătat cum trebuie să se joace cu ea și cu bilele, adică cum trebuie să lase bilele colorate să cadă prin capul și mâinile Domnișoarei Girafă pentru ca jucăria să scoată sunetele vesele. Îi spuneam „Ce se aude dacă lași să cadă bila albastră? Îți place?” și ea se uita la mine și zâmbea și încerca ea cu bila pe care o avea în mână să vadă ce se întamplă. După ce Domnișoara Girafă râdea, căci toate cele 12 sunete ale jucărioarei sunt diferite feluri de a râde, bătea din palme. Și-așa a început joaca.

Iată deci încă un plus mare al acestei jucării: Măriuca și-a dezvoltat abilitățile de a percepe, într-un mod distractiv, relația cauză-efect, dar și abilitățile de orientare și coordonare. De asemenea, joaca cu Girafa i-a stimulat coordonarea motorie și vizuală.

Ca părinte, sunt foarte încântată de ceea ce învață fiica mea prin joaca cu această girafă. Este o jucărie care m-a ajutat în dezvoltarea abilităților ei. Din câte am înțeles, această jucărie este un produs premiat de către National Parenting Publications Awards și iParenting Media.

Iar ca de la părinte la părinte, pot să vă spun că îi putem ajuta pe cei mici să evolueze destul de mult prin joacă. Mai ales la început, când sunt atât de micuți și totul este nou pentru ei. Verdict? Da, i-a plăcut Mariei jucărioara Girafa Drop & Giggle™ de la Bright Starts și a învățat câteva chestii noi și bune. Dacă vă doriți și voi pentru bebe această jucărioară, o puteți achiziționa de la unicul importator de produse Bright Starts din România, bebebrands.ro. Găsiți produsul aici.

Anca Balaban

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.