RIUF = tot ce trebuie să știi despre oportunitățile de studiu în străinătate

Am un anunț important atât pentru elevii de liceu sau studenți, cât și pentru tinerii care fac primii pași către o carieră: în curând, pe 21 martie, la Iași, va avea loc RIUF – cel mai mare eveniment despre studiul în străinătate.

Te-ai gandit sa studiezi in strainatate insa nu esti sigur ca ti s-ar potrivi? Dupa cum ziceam mai sus, eu vad RIUF cam asa: târg international de universități care te ajuta sa afli tot ce trebuie sa știi despre oportunitățile de studiu în străinătate, ca să te decizi dacă vrei sa pleci să studiezi în altă țară.

Si inca ceva: nu e vorba doar de informatii despre studiul in strainatate! Daca vii la RIUF, vei avea ocazia sa participi la diferite workshopuri si seminarii sau… vei afla importanta voluntariatului pentru viitoarea ta cariera, pentru ca de data asta, la RIUF va fi si un ”ONG Corner”, unde cateva asociatii iesene vor avea standuri si printre ele se numara si AsdMARK. Deci, vei avea sansa sa afli direct de la voluntari, de ce fac voluntariat si de ce este important voluntariatul pentru inceputul unei cariere.

Nu uita: ca sa beneficiezi de sansa unica de a interactiona cu reprezentantii unor universitati internationale de prestigiu si de a te informa in legatura cu oportunitatile de dezvoltare personala si profesionala, dar si ca sa beneficiezi de numeroase reduceri si oferte promotionale pentru diverse carti educationale trebuie sa te inscrii aici.

Deci? Ne vedem la RIUF?

De retinut! RIUF 2013 – Iasi – 21 martie – intre orele 10 si 18 – la Hotel Unirea

targ riuf iasi 2013

Anca Balaban

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.