S-a dat startul înscrierilor la a V-a ediție a ATELIERELOR marca Prime Iași

Venirea lunii aprilie aduce ca de obicei studentilor ieseni o oportunitate de a afla informatii noi si pretioase de la specialisti. Oportunitatea despre care spun este proiectul ATELIERE, care isi propune sa creeze o legatura intre studentii la Comunicare și Relatii Publice, Marketing, Jurnalism și specialistii din domeniu.

workshopuri despre mediul online eveniment iasiAnul acesta, in cadrul evenimentului ATELIERE  studentii pot afla despre cum sa fii un om bun al comunicarii si ce inseamna sa fii profesionist, dar si despre ONLINE. 

Agenda Atelierelor include sustinerea a 3 workshopuri simultan. Cei 3 specialisti ai comunicării, care vor sustine ATELIEREle sunt:

  1. Folosește mediul online in favoarea ta. Construieste-ti brandul personal!” sustinut de Ines Prodan. Despre Ines Prodan: a lucrat timp de trei ani ca Marketing Specialist la Centrul Comercial Felicia, iar din luna februarie a acestui an este freelancer. 
  2. Comunicarea online in retail – trend sau eficienta” sustinut de Bogdan Seuleanu. Despre Bogdan Seuleanu: este Marketer la Palas Mall Iasi din noiembrie 2010, in domeniul de activitate Retail. Pana acum, a mai fost Marketing Manager la ADVENTS Timisoara, in domeniul Advertising-ului si Marketing Manager la Iulius Mall Suceava si  Timișoara.
  3. Vizibil si invizibil in mediul online: strategie, constructie si rezultate castigatoare” sustinut de Ciprian Dron. Despre Ciprian Dron: este Owner si Manager Media Factory si actioneaza in domeniile brandingului, designului interactiv si consultantei strategice in comunicare

Sincer spun ca imi este greu sa decid la care dintre cele 3 workshopuri sa ma inscriu. Tematica este interesanta la fiecare. Mi-ar placea sa vad ca am prieteni care participa, la cele la care nu pot participa eu, ca apoi sa facem schimb de informatii.

cover facebook inscriere evenimentInca ceva: Taxa de inscriere la ATELIERE este de 15 lei, iar tot ce trebuie sa faci ca sa te inscrii este sa completezi acest formular si sa il trimiți la adresa de e-mail ateliere5@yahoo.ro pana pe 3 aprilie.

Alternativa: daca iti este mai usor sa te inscrii de pe Facebook, intra aici.

Limita de locuri pentru fiecare workshop este de 16 persoane, asa ca daca vrei sa participi e mai bine sa te  grabesti ca sa fii trecut pe lista workshop-ului care ti-a starnit curiozitatea!

Mult succes!  Pe 7 aprilie ne vedem la ATELIERE!  

Anca Balaban

10 Comments

  1. De ce trebuie sa fie exact pe 7 aprilie cand ma intorc din Germania? Este foarte interesant ceea ce se va intampla la Ateliere! Succes daca mergi, eu o s aratez acest eveniment!

  2. Apare in reclamele celor de la wink din mijloacele de transport in comun.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.