Și tort și Coca-Cola – o surpriză

Astăzi este ziua cumnatei mele. De aceea, pe această cale vreau să îi urez din nou cele bune și tradiționalul „La mulți ani!”.

Și vreau să scriu puțin despre surpriza pe care i-am pregătit-o. Pentru că ne-a spus „E chiar original, nu mă așteptam la așa ceva!” m-am gândit că poate îi  va mai folosi cuiva această idee.

Cu ceva timp în urmă am început să caut pe Pinterest inspirație pentru un cadou, ceva branduit Coca-Cola, pentru că ea este o mare fană și consumatoare înrăită de Coca-Cola. Astfel zi de zi, când intram în aplicație – pentru că da, utilizez pinterest aproape la fel de des ca facebook-ul -mai adăugam câte ceva pe panoul pe care l-am denumit sugetiv Coca-Cola Party Ideas. Chiar îmi trecuse prin minte la un moment dat să-i facem o petrecere surpriză, dar  apoi am renunțat la idee fiindcă știu că nu agreează surprizele, fie ele cât de mici.

Am zis atunci că ar fi bine să  cumpărăm ceva. Dar ce? De câte ori ieșeam la cumpărături eram atentă să văd dacă găsim ceva special Coca-Cola. Însă nu am avut mare noroc. Am trimis chiar și un mesaj pe pagina de Facebok Coca-Cola România.

Însă, deocamdată nu au o serie de locații unde pot fi găsite doar produse branduite Coca-Cola…

Mi-au recomandat să îi dedic o melodie folosind o doză personalizată de Coca-Cola.  Și-atunci bingo, mi-a venit ideea să cummpărăm doze și să facem din ele un tort fals.

Iată ce a ieșit din 18 doze de Coca-Cola și 3 metri de panglică. ‌

la multi ani roxana tort doze suc coca cola

Anca Balaban

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.