Social Media for Students in Iasi

cover sms4s iasi social media for students

Cursul de social media pe care l-a gandit Cristian Manafu pentru studentii de la FJSC, acum aproape 2 luni, va avea continuitate, cu o editie la Iasi. Initial am vrut sa particip si eu la Bucuresti, dar din cauza unei probleme de sanatate nu am mai reusit. De aceea mi-am propus sa aduc” conceptul cursului si pentru studentii care sunt in Iasi.

Asa ca … Social Media for Students Iasi va avea loc pe data de 10 iunie 2013 în sala de conferințe 502 a Corpului R al Universității “Alexandru Ioan Cuza”.

Daca studiezi CRP sau MCA atunci SM4S Iasi e un curs pe care nu trebuie sa il ratezi, pentru ca este vei avea parte de un training gratuit de accelerare si aprofundare a formarii de baza in social media.

Vino la Social Media for Students daca esti pasionat de comunicare si marketing, dar mai ales daca vrei sa faci cariera in acest domeniu. Vei avea oportunitatea de a beneficia de experienta si sfaturile specialistilor, vei deveni mai informat in legatura cu SM la nivel de cunostinte si informatii, vei avea posibilitatea de a pune in practica ceea ce vei afla si nu in ultimul rand te vom pune la treaba, iti vom da feedback si sfaturi.

Atentie, sunt doar 30 de locuri disponibile, asa ca daca vrei sa participi ai face bine sa te inscrii acum completand formularul disponibil aici. Studentii care vor fi selectati vor fi anuntati prin e-mail. Update-uri despre eveniment vor fi disponibile pe Facebook pe pagina evenimentului.

Daca ai cunostinte in randul studentilor de la CRP sau de la MCA si iti place acest program, te rog sa ii inviti sa se inscrie.

PS: Multumesc pentru sprijin echipei AsdMARK și Asociației PRIME Iași.

Anca Balaban

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.