Social Media Summit București 2016

Mi-a plăcut foarte mult la Social Media Summit Iasi și de atunci mi-am zis că ar fi interesant să particip la SMS București. Doar că până acum, nu am mai apucat. Anul acesta însă, m-am înscris la Social Media Summit 2016 și voi participa cu același interes de a mă informa și de a mă întâlni cu oamenii din online și cu cei din echipa Biz.social media summit iasi - bloggeri

#SMSBucuresti asa cum este cunoscut deja de toți cei care participă sau de cei care urmăresc desfăurarea evenimentului online după hashtag, a ajuns la cea de-a cincea ediție și va avea loc vineri 19 februarie 2016, la Hotel Crowne Plaza București. 

Evenimentul se adresează specialiștilor în comunicare din companii și agenții de PR, oamenilor de marketing și vânzari, dar și bloggerilor.

Principalele discuții se vor axa pe campaniile de social media cu cel mai mare impact, strategiile și mecanismele din spatele acestora și rezultatele pe care le-au înregistrat, cele mai utilizate canale din social media și previziunile pentru 2016. De aceea promit să revin după participare cu o nouă postare despre „lecțiile” învățate și ideile de pus în aplicare pentru 2016.

Social Media Summit Bucuresti este, în fiecare an, unul dintre cele mai așteptate evenimente de Social Media, mai ales că echipa Biz prezintă niște studii realizate în exclusivitate despre campaniile create și implementate de companii, pe cont propriu sau cu ajutorul agențiilor de PR și digitale, despre cei mai utilizati bloggeri pentru campaniile de promovare, despre agențiile cele mai active în domeniu și desigur, despre starea blogosferei și nișelor din România la momentul actual:

  • Blogosfera în Romania în 2015;
  • Top bloggeri cu care colaborează agențiile și companiile;
  • Top agenții care au lucrat cu bloggerii în 2015;
  • Topul bloggerilor pe 10 nișe;
  • Top canale de comunicare în 2016.

Printre cei care vor spune lucrurilor pe nume legat de social media conform desfășurătorului evenimentului se numără Cristian Manafu (www.manafu.ro),  Bogdan Nitu (Webstyler), Catalin Tenita (TreeWorks), Raluca Duta (Golin) și Nir Refuah (Chief Digital Officer, McCann Erickson CEE & CEO MRM Worldwide Bucharest). Lista completă de speakeri va fi afișată în curând aici.

Dacă ești blogger și vrei să te înscrii, tot ce trebuie să faci este să trimiți un mail cu subiectul Înregistrare Blogger SMS București 2016 în care să scrii și adresa blogului tău la adresa lelia.petrescu@revistabiz.roDacă nu ești blogger, înscrierile se fac AICI. Îți recomand să te grăbești, pentru că locurile se ocupă rapid.

PS: Noutățile despre Social Media Summit București sunt anunțate pe site-ul evenimentului la http://www.revistabiz.ro/smsbucuresti2016/, pe contul de Twitter http://twitter.com/RevistaBiz, #smsbucuresti și pe pagina de Facebook a revistei –  http://www.facebook.com/RevistaBiz.

Anca Balaban

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.