Social Media Summit Iasi

smsiasi-participAnul asta are loc a treia editie a Social Media Summit Iasi pe 15 Martie la Hotel Europa. Si ca orice social media lover nu puteam rata ocazia de a participa! Eu una, abia astept discutiile legate de:

 • Cat de importanta este crearea si consolidarea comunitatilor locale in social media pentru generarea unui ecosistem online regional care sa furnizeze continut relevant pentru publicul local si national?
 • Care sunt strategiile potrivite pentru a folosi la maxim oportunitatile oferite de social media pentru companii?
 • Cum implici bloggeri intr-o campanie de marketing?

Si mai ales sunt curioasa cum va fi trainingul de comunicare in social media pentru companii, agentii de PR si bloggeri, intitulat “Avanseaza in Social Media”, pe care il va sustine Cristian Manafu.

Daca esti interesat sa vezi care este tot programul pregatit pentru eveniment, da click aici.

Cam intarziata intrebarea mea, dar totusi: cu cine ma vad la SMS Iasi?

PS: Noutatile despre Social Media Summit Iasi sunt anuntate pe site-ul evenimentului la  http://www.bizforum.ro/smsiasi/, pe contul de Twitter http://twitter.com/RevistaBiz, #smsiasi si pe pagina de Facebook a  revistei –  http://www.facebook.com/RevistaBiz.

Anca Balaban

14 Comments

 1. Vreau si eu sa vin, dar nu am primit inca raspuns la mail-ul trimis la BizForum, unde se fac inscrierile. Crezi ca este vreun impediment pentru a participa daca nu am forma juridica? Multumesc.

   • Am trimis un mail vineri dimineata la adresa gabriela.matei@revistabiz.ro si n-am primit inca raspuns. Dar poate pt. ca era 8 martie. Apropo, La Multi Ani si o primavara frumoasa! 🙂
    Eu am mai fost la o conferinta in toamna la Piatra Neamt despre marketing online in turism si a fost foarte foarte faina, o astept binenteles si pe asta, mai ales ca e aici acasa 🙂

 2. Asteptam informatii referitoare la evenimentul de mai jos

   

  Lucian Creanga,

  Tel.: (004) 0747 853 410 Fax.: (004) 0232 275 098 Iasi, Romania

  ________________________________

  • Deocamdata, ceea ce am scris e suficient, inainte de eveniment. 🙂
   Voi mai scrie despre Social Media Summit Iasi 2013 dupa ce va avea loc.
   Asa ca…asteptati pana pe 15 martie. Sigur voi posta cate ceva in timpul evenimentului, iar pe 16 martie un articol mai amplu cu mai multe detalii.
   Multumesc pentru interes. 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.