Sunt reprezentant zonal WAHM România în Bacău

Incep saptamana cu un anunt important pentru mine si pentru alte mamici din judetul Bacau: de acum sunt reprezentant zonal Work At Home Moms Romania in Bacau.

De ce? In primul rand pentru ca si eu sunt WAHM. Asa ca am incercat sa gasesc mamici care sunt ca si mine, iar de cum am aflat de initiativa asta mare, m-am gandit ca mi-ar placea sa organizez evenimente sau activitati sub tutela WAHM Romania, mai ales ca am ceva experienta pe organizarea de evenimente. Din ce am vazut pe Facebook, cu ceva timp in urma, fondatorii WAHM Romania cautau reprezentanti zonali. Asa ca am zis, de ce nu. Am luat legatura cu ei pentru a incepe o prietenie, caci simt eu ca-ntre mamici, simt eu ca ne-ntelegem bine de tot fiindca stim ce inseamna cu adevarat ce inseamna sa fii mama.

Ce este WAHM Romania?

WAHM România este o inițiativă socială menită să vină în sprijinul mamelor active și conștiente de importanța lor vitală în cadrul familiei, cu alte cuvinte, în sprijinul mamelor care au decis să-și ia soarta în mâini și să lucreze de acasă sau să pornească afaceri pe care le pot coordona din mijlocul căminului lor.

work at home moms romania

Ce voi face in cadrul WAHM? Am discutat cu Elena, co-fondatoarea WAHM Romania si in curand, vom avea cateva activitati aici in zona. Despre asta insa, voi reveni cu detalii in curand. In principal, ne vom axa pe diferite ateliere lunare prin care mamele care au o anumita experienta sa o impartaseasca cunostintele lor cu alte mamici dornice sa invete lucruri noi, intalniri de prezentare a mamelor antreprenor, ateliere de time management sau de public speaking, intalniri bilunare care sa aiba ca scop incurajarea, inspirarea si motivarea mamelor wahm, cu un invitatspecial, intalniri de tip open connect, workshopuri despre infiintarea de pfa, srl debutant si training sessions care pe diferite teme care vor ca scop cresterea angajabilitatii mamelor.

Anca Balaban - mama si fiica

Eu sunt din Moinesti de fapt, asa ca as vrea sa organizez o parte din aceste activitati si in Moinesti. Stiu deja mamici care ar fi dornice sa participe.

Ma puteti contacta pe anca.balaban@wahm.ro pentru detalii privind initiativele locale!

De asemenea, dragi mamici, puteti apela cu incredere la serviciile si instrumentele pe care cu drag si spor le dezvolta echipa de mame implicate: site-ul www.wahm.ro,  forumul www.wahm.ro/forum, evenimentele, atelierele, trainingurile de calificare, specializare și respecializare, tipurile de consiliere (juridica, antreprenoriala, de orientare vocationala si profesionala etc.).

Anca Balaban

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.