Surprizele de ziua Măriucăi

A fost minunat cum încă dinaintea zilei Măriucăi au început să ajungă cadourile pentru ea.

Și ca să o iau în ordine cronologică, pentru inceput, mulțumim HandMade by Anca Pop pentru lantișor și brățărele.  Îmi place mult lănțișorul, ca să nu mai spun de brățăricile pentru mamă și fiică.  De astăzi și eu și Măriuca vom purta creațiile tale. Chiar vreau să te iau la întrebări și să scriu povestea acestor accesorii atât de speciale aici pe blog. Numai să-ți faci timp, căci din câte văd, ai comenzi enorm de multe. Nu știu cum faci față. Ești un exemplu.

Mai apoi, mulțumim echipei de la www.mindblower.ro. Foarte drăguț că v-ați gândit la Maria și la mine. A fost o surpriză neașteptată și foarte foarte plăcută. Vi se potrivește descrierea scurtă de cadouri ieșite din minți. M-a amuzat teribil să o văd pe Mariuca cu Mona Lisa la gât. Dar despre asta voi detalia cu altă ocazie.

De asemenea, mulțumim Pap tot & Vichy! Premiul pe care l-am câștigat, a ajuns la țanc, înainte de a pleca pentru prima dată la mare cu Maria. multumiri surpriza ziua de nastere

Însă, să spun și-un secret: cele mai frumoase cadouri sunt cele făcute de copii pentru copii. Cu o seară înainde de ziua ei, Măriuca a primit jucărioare de la verișoarele ei dragi, Irinuca și Ilinca. Irina i-a dăruit un ursuleț de pluș, iar Ilinca i-a dăruit o tabletă de jucărie. Cred că de ele s-a bucurat cel mai mult. Sau cel puțin așa mi s-a părut mie.

Deopotriă, îî mulțumesc pentru cadoul atât de special Elenei Lupu, pentru articolele croșetate cu atât de multă migală și atenție la detalii. Mulțumesc mai ales pentru coroanele noastre atât de pretty, ca de altfel denumirea binemeritată pe care o au toate articolele create din pasiune.

La fel de mult, sau chiar mai mult ne-au bucurat atât pe mine, cât și pe Cristi, dar mai ales pe Măriuca, faptul că chiar de ziua ei, ne-au trecut pragul și s-au bucurat împreună cu noi și au cântat la mulți ani alături de noi, pentru cea care ne este atât de dragă. Vă mulțumim dragilor! Vă mulțumim și pentru jucăriile și hăinuțele pe care i le-ați cumpărat cu mare atenție Mariei.

Vreau să vă spun că ați cumpărat și prima păpușă-prințesă pentru ea. Încă nu i-am dat-o să se joace cu ea, căci este prea micuță, dar mai încolo, cu siguranță îî va face plăcere să se joace cu ea, să îi croiască hăinuțe, să o pieptăne, așa cum fac fetițele, așa cum am făcut și eu când eram mică. Este și păpușa pe care m-am decis să i-o păstrez pentru cutia amintirilor.

Mulțumirile Măriucai tuturor celor care i-au fost alături. Este încântată de fiecare cadou. Și de fiecare mesaj scris cu jovialitate pentru a fi păstrat în capsula timpului. Mulțumiri și prietenilor noștri de pe Facebook care au fost atenți și ne-au trimis urări și mesaje pentru Măriuca. Vă dorim să aveți parte și voi de momente minunate.

Anca Balaban

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.