Titlul lui 2014 – Momente dulci de neuitat

Așa cum spuneam anul trecut, îmi doresc ca acest tip de postare să devină o mică tradiție a blogului meu. Este 12 ianuarie 2015 și mă gândesc care ar fi titlul de carte al lui 2014, care să sintetizeze fericirea și dulceața momentelor trăite alături de familia mea iubitoare. Nu găsesc acum altceva mai potrivit decât simplul titlu „Momente dulci de neuitat”.

momente dulci de neuitat - coperta anului 2014

Sunt sigură că nici nu am cum să le trec în revistă pe toate, atât de multe momente pline ochi de veselie și iubire. Dacă ar fi să mă apuc să scriu, cred că aș scrie o agendă întreagă.

Pe blog, poate am mai scris când aveam puțin timp. Cel mai mult am început să scriu, dar din păcate, lăsam de publicat pe altă dată, după ce aș fi verificat, pentru că de obicei, scriam noaptea, pe întuneric, după ce o adormeam pe mogâldeață. Așa am ajuns ca acum, să am 52 de drafturi de articole de verificat și publicat pe 2014. Sper să găsesc timpul să le public, chiar și acum, la un an diferență, pentru că-i păcat de gâdurile ce-mi treceau prim minte și prin suflet.

Dar acum am să caut printre postările pe care le-am făcut publice deja și am să aleg 3 dintre ele, 3 postări pe care le consider reprezentative. Sper să vă placă și vouă la fel de mult cum mi-a plăcut mie să le scriu.

Privind retrospectiv la „tradiția titlurilor de an”, în 2012, titlul pe care l-am ales a fost – Tocuri înalte, rochie de mireasă și parfum de fericire, iar în 2013, titlul pe care l-am ales a fost – Viața e mai frumoasă alături de Maria.

Anca Balaban

4 Comments

  1. Tare îmi place ce postezi pe blog, Anca! Nici un articol nu rămâne necitit, cum e şi articolul acesta. Îmi place mult şi mă inspiră în acelaşi timp 🙂

    • Mă bucur Evi! :*
      Să vă gândiți și voi și..să vă alegeți un titlu de împlinire a unui an de când formați un cuplu, mai ales că s-a împlinit recent. :*
      Apropo, poate ne vedem toți la un „ceai dansant” când vine și Andrei acasă. 😀

  2. Daa trebuie neapărat, mai ales ca mi-ai făcut poftă să scriu şi eu un blog şi cu ocazia asta să mă sfătuieşti 😀 :*

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.