Today is Thanksgiving!

Thanksgiving is a special celebration full of family gatherings, holiday meals, and giving thanks. It is a time of roasted turkeys, cranberry confections, cornbread stuffing, piping hot pumpkin pies, football games, and holiday parades.

The three-day festival that is now hailed as the “first Thanksgiving,” took place in the village of Plymouth in 1621.

Citeste mai mult pe http://www.punchbowl.com/holidays/2012/11/22/thanksgiving

Astazi este ziua recunostintei. La noi nu este foarte populara, dar …eu spun ca este o sarbatoare ce ar merita si atentia noastra. Am avea multe beneficii daca le pot spune asa.

Ideea e simpla: intalniri calduroase in familie si multe multumiri. E ceva frumos in asta, cu toate ca poate as spune ca trebuie sa fim multumitori in fiecare zi. Unii uita, chiar si eu. De-aceea cred ca merita atentie.

Acum, ca tot ti-am amintit despre ziua recunostintei te poti folosi de pont si sa faci mici suprize oamenilor dragi din viata ta.

Eu nu am cum sa ii imbratisez si sa ii pupacesc azi, asa ca, voi multumi virtual fiecaruia.

Multumesc iubitule pentru toata iubirea pe care mi-o daruiesti si sa stii ca  tu imi faci fiecare minut din viata mult mai frumos. Te iubesc!

Multumesc mama pentru tot ce faci pentru mine si sa stii ca uneori mi-e dor sa mai stau acasa si sa ai tu grija de toate. Chiar daca ma mai pui la treaba. 😉

Multumesc tata ca esti un model de harnicie. Sper sa am vointa sa fac macar jumatate din lucrurile pe care le-ai realizat tu.

Multumesc Andrei pentru ca imi mai oferi ocazia sa ne ciondanim, din ce in ce mai rar. 😀 Stii tu de ce spun asta!

Multumesc familiei si prietenilor pentru zambetele si incurajarile voastre. Va puuuup pe toti!

PS: Florin, esti pe receptie? Ghici pentru ce ti-as multumi tie. 😉

Anca Balaban

5 Comments

  1. Mă pui într-o situaţie dificilă, probabil pentru faptul că sunt jurnalul tău vorbitor şi mereu deschis! 🙂

    • Asta ar fi unul important. Numai ca nu vroiam sa dau din casa cum se zice. Eu ma gandeam acum la ceva mai hazliu.. multumesc pentru plimbarile pe Copou, pentru glumele pe care mi le zici si pentru ca ai facut din studentia mea o perioada frumoasa tare.. lupte cu gandaci, persoane alungate, vecini speriati, etc, etc… Si sa nu uit: si pentru melodiile faine pe care mi le arati. 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.