Vești minunate de la Digital Divas Awards by Avon 2015

Una dintre cele mai frumoase surprize de când am blog este faptul că am câștigat locul al II-lea la secțiunea Special Projects by Bloggers în cadrul galei de premiere Digital Divas Awards 2015 by AVON cu proiectul meu de suflet, #viataeatatdefrumoasa.

bloggerite castigatoare digital divas awards 2015 by avon

De la stânga la dreapta: Anca Dumitrescu și Georgiana Ene, Dana Rogoz, Diana Enciu și Alina Tanasă, Dragoș Asaftei, Anca Balaban, Laura Musuroaea, Mugur Patrascu și Raluca Kișescu – amfitrionii evenimentului, Oana Stan, Ioana Dumitrache, Beatrice Szuhai, Alina Ceușan, Maurice MunteanuAdriana PopescuMaria Dragason, Andreea Chirilă, Stefania CiucaRamona Moldovan

gala digital divas by avon 2015 (2)

gala digital divas by avon 2015 (3)

Așa cum scriam și pe contul meu de Facebook, vă mulțumesc pentru mesajele primite chiar imediat după ce s-au anunțat câștigătorii la secțiunea mea și pentru că ați fost cu sufletul alături de mine. Am avut parte de emoții pentru că știam că veți urmărit transmisiunea live a evenimentului. De aceea, vă mulțumesc din nou, pentru asta și mai ales pentru încurajările prin care mă determinați să scriu.

Este primul premiu pentru blogul meu, chiar pentru un proiect special într-adevăr. Zic asta și sunt sigură că știți deja cât de personale sunt postările mele prin care vă arăt de ce pentru mine#‎viataeatatdefrumoasa. 🎀

Și pentru că zilele acestea în stats am văzut că au fost persoane curioase care au intrat pe blogul meu de pe pagina unde sunt afișate toate câștigătoarele de la Digital Divas Awards 2015, m-am gândit că e momentul potrivit să spun câte ceva despre mine, despre blog, despre micul proiect #viataeatatdefrumoasa.

gala digital divas by avon 2015 (4)

special projects 2nd prize digital divas awards by avon 2015 (5)

În primul rând fac precizarea că numele meu se citește exact așa cum se scrie. Anca Balaban (cu accentul pe ultima silabă). Online însă, mă prezint cu 4 nume, Anca Balaban Popa Iscu. Și-acum…cred că dac-ar fi să mă prezint succint aș vrea ca cine nu mă cunoaște să afle despre mine că sunt o fire comunicativă, pasionată de poze și de transmis stări și emoții prin povești scrise din suflet. Despre activitatea mea de bloggeriță se poate citi un articol mai vechi despre cronologia activității mele în blogging. În rest, ca persoană, ca femeie, sunt mama unei fetițe care a trezit în mine pasiunea pentru cuvintele simple și pentru sinceritate. Sunt soția unui bărbat care a plecat nemotivat de la servici doar ca să mă aducă pe mine la București la gala Digital Divas. Ai mei mă citesc și mă critică de fiecare dată. Câteodată mă gândesc de două ori dacă să postez ceva pe net. Că știu că văd, citesc și…uneori ei nu înțeleg de ce scriu atât de multe lucruri personale. Ei bine, chiar aceste postări personale dau unicitate unui blog. Și chiar printre aceste postări personale se numără și cele din proiectul #viataeatatdefrumoasa.

special projects 2nd prize digital divas awards by avon 2015 (6)Proiectul #viataeatatdefrumoasa pentru care am câștigat locul al II-lea la secțiunea Special Projects by Bloggers în cadrul galei de premiere Digital Divas Awards 2015 by AVON este unul scris cu mult drag. Sincer, la început nu mă așteptam să câștig vreun premiu. Ba chiar le spuneam bloggerițelor din Bacău, după ce am aflat de nominalizare, că pentru mine este important simplul fapt că află mai multă lume despre el. Și poate îi inspir să vadă și ei dincolo de rutină, dincolo de momentele obișnuite ale existenței noastre. Îmi place să cred că am reușit. Ba chiar cu emoții în glas, și fără să îmi dau seama cât de moldovenește vorbesc sau nu, am transmis acest mesaj tuturor din sala de la Palatul Bragadiru. Asta am simțit să fac pe moment. Să le transmit ideea de la care a plecat totul, în cel mai firesc mod posibil.digital divas awards 2015 mugur patrascu raluca kisescu avon anca balaban

În al doilea rând, pentru că pe Facebook a fost o persoană care a întrebat ce este cu evenimentul Digital Divas, am să scriu și aici pe blog, poate mai sunt persoane care nu știu. Pe scurt, Digital Divas este un eveniment unic în cadrul căruia se prezintă tendințele în comunicarea online și oportunitățile de dezvoltare ale unei cariere în social media, un eveniment despre comunicare, inspirație, networking și implicare, ce reunește comunitatea de femei active în mediul online. La bază are ideea de a scoate în evidență felul în care ne influențează era digitală viața și modalitatea de a comunica atât în viața personală, cât și profesională, fapt pentru care sunt prezentate experiențe de succes din lumea digitală, cu scopul de a inspira, de a provoca discuții și de a oferi resurse. An de an, evenimentul se bucură de prezența celebrităților și a persoanelor active și influente în social media, precum și de prezența unui invitat intrnațional, care vor dezvălui secretele și strategiile care le-au adus succes în comunicarea online. digital divas awards 2015 andreea esca dana rogoz anca balabanPrima ediție pilot a fost organizată în 2012, iar datorită succesului și feedback-ului primit de către organizatori, Digital Divas a devenit practic, de-a lungul celorlalte ediții, din 2013 și 2014, cel mai mare eveniment dedicat femeilor active în social media, cu un concept avansat și mai interesant. Desfășurătorul Digital Divas cuprinde acum patru sesiuni de conferințe inedite — Digital Divas Conference și o gală de premiere a celor mai active femei în social media și a celor mai bune bloguri de beauty/fashion/lifestyle — Digital Divas Awards. Din câte știu, Digital Divas este un eveniment cu acoperire internatională, organizat de Evensys în colaborare cu Avon Cosmetics, în câteva dintre țările în care compania este prezentă. Pentru a fi la curent cu noutățile despre Digital Divas, puteți urmări atât site-ul www.digitaldivas.ro, cât și pagina de Facebook (http://www.facebook.com/digitaldivas.ro).digital divas awards 2015 selfie cristian manafu anca balaban

Pentru mine, este prima participare la Digital Divas. Ediția de anul acesta a pus în evidență tematica Digital Empowerment. De aceea, a fost o onoare pentru mine să mă aflu printre nominalizările celor de la Digital Divas. Și mai ales printre câștigătoarele secțiunii la care am fost aleasă. Mai ales că, în blogging, premiile de acest fel sunt un fel de recompensă pentru noi, cele care scriem. Așa realizăm că cineva chiar citește cu atenție ce scriem, că influențăm și că-i inspirăm pe cei care ne citesc blogurile. Așa ne dăm seama că uneori o postare poate da încredere și poate ajuta. Și dacă mă gândesc eu bine, prin #viataeatatdefrumoasa eu chiar asta am incercat să fac. Pot spune cu bucurie I had empowered my readers to see the beauty of their lifes in the little ordinary things that happen to them daily. Nimic nu e întâmplător, aș spune. Totul a început cu fascinația pentru momentele pe care nu voiam să le uit niciodată. Și-a continuat cu fiecare noapte în care înainte de a închide ochii, îmi deschideam sufletul și încercam să redau în cuvinte unul dintre momentele care mie mi se părea aparte. Uneori chiar mă gândeam, ce frumos se adună toate postările astea și cum se leagă între ele. De aici până la un proiect special, așa cum îl pot considera acum, nu a mai fost decât un pas – conștientizarea că ceea ce eu scriu sub hastagul #viataeatatdefrumoasa îmi aduce alături oameni care mă îndemnau să scriu pentru că li se părea că eu redau mult mai drăguț și inspirațonal orice moment, oricât ar fi fost de obișnuit. Atunci mi-am dat seama ce am pornit și faptul că deja aceste postări nu mai erau speciale doar pentru mine, ci și pentru cei care le citeau. Erau povești menite să fie doza de bucurie, de emoție și sensibilitate sau chiar de gândire pozitivă oricărui suflet.digital divas awards 2015 cristian balaban anca balaban

Acum este momentul să scriu mulțumiri:

 • Celor care au jurizat – pentru mine a fost important să știu că Mugur Patrascu, Mara Coman, Andreea Esca și Raluca Hagiu au aflat despre gândurile înșiruite de mine aici pe blog.
 • Celor care au votat – pentru mine votul vostru a însemnat recunoaștere, apreciere a postărilor din cadrul categoriei #viataeatatdefrumoasa și nu numai.
 • Celor care mi-au fost alături – Cristi, pentru că deși nu ți-a fost aprobat cererea de concediu, ai făcut totul ca să mergem până la București. Gina, pentru că deși ai stat ca pe ace și a doua zi aveai ore și trebuia să-ți pregătești materialele ai rămas alături de mine la gala. Sper că a doua zi nu le-ai dat un test greu studenților. M-aș simți vinovată. :)) Mama, pentru că ai stat cu Măriuca atât timp cât a fost nevoie.
 • Celor care m-au sunat și mi-au dat mesaje – Vă mulțumesc, m-ați copleșit cu telefoanele și cu mesajele imediat după gală și chiar și la mult timp după. Este drăguț și nu mă așteptam să fie important și pentru voi acest premiu. Ieri după-amiază am fost sunată și felicitată din nou pentru premiu. Și-am mulțumit. Și doamna care m-a sunat a continuat. Mi-a spus să fac totul să scriu o carte. Că-i păcat de postări. Că se pierd printre ițele online-ului. A fost grozav să aud încurajarea asta din nou. Însă mi se pare o misiune grea. De mult am tot primit mesaje de felul asta, chiar și pe Facebook. Poate sunt niște semne c-ar trebui să fac ceva în direcția asta.
 • Tuturor celor care au urmărit gala online. Mulțumiri!
 • Tuturor celor care mi-au trimis mesaje după. Cuvintele voastre mă fac să simt că proiectul meu chiar este important și pentru alții, nu doar pentru mine. Așa am realizat, că până la urmă, nu doar pentru mine fac asta. Că nu doar ca să gândesc eu pozitiv fac asta. Și mă bucură nespus că vă inspir și că vă influențez să gândiți frumos, să vedeți momentele minunate din viața voastră.
 • Vreau să mulțumesc din suflet și cititoarelor mele fidele, pentru că și datorită vouă am luat acest premiu.
 • Le mulțumesc bloggerițelor care au fost prezente la gală și care mi-au spus că se bucură pentru mine. Mă bucur că faptul că am luat acest premiu v-a făcut pe unele dintre voi să intrați pe blog și să vedeți care-i povestea blogului meu și să mă cunoașteți și online. digital divas awards 2015 luminita malanca coccolino experience anca balabanDe asemenea, transmit salutări tuturor bloggeritelor pe care le-am văzut, sper să ne mai vedem și cu alte ocazii. Îmi cer scuze dacă nu am recunoscut/salutat/făcut poze, însă având în vedere câte femei frumoase erau acolo, mi-era greu să fac legătura cu blogurile pe care le citesc de obicei.

Felicitări tuturor câștigătoarelor pentru premii și nu în ultimul rând, organizatorilor pentru un eveniment reușit! Mi-a plăcut totul, dar mai ales faptul că am revăzut sau cunoscut persoane care sunt un model chiar în ceea ce privește succesul profesional.

Anca Balaban

9 Comments

 1. Felicitari! Iti doresc ca acest premiu sa fie un inceput al unui drum plin de realizari ! Am pregatit deja felicitarile pentru urmatorul premiu.:) :*

  • Chiar a fost frumos, de la cele mai mici detalii pana la locatia impresionanta. As mai fi scris mai multe si despre editia asta, despre cum a fost, dar se lungea foarte mult postarea. 😀

 2. Felicitari, Anca! Sunt uimita sa vad cate daruri se ascundeau in eleva de liceu ce parea a fi doar o fata pasionata de matematica si de micile activitati desfasurate cu colegii de clasa. Imi pare bine ca te-am redescoperit, astfel am vazut ca o persoana, chiar si la varsta noastra, poate sa realizeze multe lucruri bune si pline de creativitate in viata ei si in viata celorlalti. Iti doresc numai bine!

  • Mulțumesc, Roxana! 😀
   Să știi că ai stârnit nostalgie și melancolie. Mi-a fost foarte drag liceul, profesorii, colegii, concurența, atmosfera din acei ani. Ai pus puctul pe i, chiar eram pasionată de mate, de tot felul de activități, spre deosebire de ..prezent.
   Acum sunt pasionată de cuvinte. De povești. Și de viață, cu toate ale ei.
   Cred că trecerea timpului și experiențele de până acum m-au schimbat.
   Tu ce mai faci?
   Îți mulțumesc pentru mesaj.
   Numai bine și ție!
   O seară plăcută!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.