#viataeatatdefrumoasa în august

  • maria balaban 11 luni 3saptamani 3 zileCând ești mamă și îți ții micuța iubire la piept privind cum doarme, toate zgomotele din jur amutesc, se aude numai respirația gingașă și ticăitul inimioarei micuțe. Ca mamă, uiți de toate grijile și nu poți decât să simți fericirea.
  • Măriuca, rochița roz cu fluturași, ciorăpeii albi cu floricele, clămița roz, unchiul Andei, bunica, bibi și bubu, mama și tata, cina specială în familie, tortul dulce acrișor, la mulți ani cântat cu multă energie, pupicii simpatici ai Mariei. Pe scurt, bilanțul primei reprize în care o sărbătorim pe cea care ne face să fim fericiți nonstop. Mâine va fi o zi specială, presimt. La mulți ani scumpa noastră Maria!
  • Atât de multe emoții m-au trecut când pregăteam hăinuțele pentru bebe Mariuca. Aveam atâtea întrebări în minte și îmi imaginam cum o să fie. Doamne, ce minunat a fost! Acum e și mai și! Emoții triple, fericire imensă! ‪
  • “Să fiți fericiți! Să fiți fericiți!” așa striga aseară nepoțica noastră Ilinca în urma noastră, la plecare. Prima seară când a strigat așa după noi, am fost foarte încântați, nu ne așteptam. Mă gândeam “ce a spus? cum de îi venise să ne spună o urare pe care o auzim cam rar?” Și ce mi-a plăcut mult a fost sinceritatea și inocența cu care o spune. Se simțea că ea chiar ne dorește din tot sufletul să fim fericiți. Of, cât mă bucur că l-a înlocuit pe obișnuitul la revedere! Sunt o mătușă privilegiată cu așa nepoțică.

Iată și o poză specială cu Măriuca. M-am trezit înaintea ei și nu mă pot abține să nu o admir cum doarme. Of, ce-aș vrea să o pup. Când se trezește nu scapă. Am zis!

 

 

Anca Balaban

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.