#viataeatatdefrumoasa & Digital Divas by AVON 2015

Digital DivasMicul meu proiect ‪#‎viataeatatdefrumoasa‬ pe care îl cunoasteți atât de bine de-aici de pe blog sau mai ales de pe Facebook, este nominalizat la gala de premiere Digital Divas Awards by AVON și poate fi votat la secțiunea Special Projects by Bloggers (adică secțiunea de proiecte speciale care au fost inițiate de bloggeri). De aceea, am revenit acum pe blog, pentru o scurtă prezentare a poveștii #viataeatatdefrumoasa și a evenimentului Digital Divas.

Dacă mă urmăriți mai demult probabil știți ideea de la care a plecat #viataetatadefrumoasa. Însă simt nevoia să vă reamintesc, să-mi reamintesc. De fapt, prin toate postările mele însoțite de hashtag-ul #viataeatatdefrumoasa mi-am propus să mă pun la treabă cu scrisul, să transfer gândurile în cuvinte, dar mai ales mi-am dorit să determin pe oricine va citi respectivele mesaje să vadă dincolo de rutină, să își dea seama cât de frumoase pot fi momentele cu care ne-am obișnuit cu toții. Apoi din mesajele pe care le-am primit de la voi mi-am dat seama că unii chiar așteptau cu interes astfel de postări simple, dar inspiraționale, scrise din suflet, cu veselie și umor.

Astăzi continuu să folosesc #viataeatatdefrumoasa cu mult drag, după aproape un an. Și de curând am observat și influența pe care am avut-o, căci am început să văd că am prieteni care folosesc hashtagul atunci când postează fotografii din momente obișnuite, dar pe care le prețuiesc. Ceea ce e mult pentru mine. Pot spune că mi-am atins scopul de a-i face pe oameni să înțeleagă că viața e frumoasă și este important să ne bucurăm de ceea ce ne oferă. E important pentru mine faptul că am reușit să le influențez comportamentul online și modul de a vedea lucrurile care li se întâmplă.

viata e atat de frumoasa special projects by bloggers anca balaban digital divas awards avon 2015

Până la urmă, despre asta-i vorba. Despre viziune, despre viața trăită acum și aici, despre faptul că nimeni nu poate ști ce se întâmplă mâine și-ar fi bine să vadă binele și frumosul din prezent, despre realitatea de care uneori ne plictisim, dar pe care dacă-am ști să o vedem din alt unghi am fi mai fericiți. Despre iubire, despre cei dragi, viața e atât de  frumoasă datorită lor.. și datorită momentelor pe care le petrecem împreună. Trebuie poate doar să deschidem larg sufletul să ne dăm seama că avem părinți minunați care se îngrijorează pentru noi, frații și surorile ar fi gata să ne sară în ajutor oricând. Și să privim cu alți ochi partenerul de viață lângă care ne simțim iubiți și respectați, sau copilașii care realmente fac viața frumoasă cu drăgălășeniile lor. #viataeatatdefrumoasa dacă alegem să o vedem așa. Este frumoasă dacă transformăm toate intențiile noastre bune în realitate. Dacă am fi mai jucăuși, măcar acasă, lângă cei dragi. Dacă am vorbi din inimă mereu. Dacă am spune mereu cuvintele magice „Te iubesc!” atunci când simțim, fără a aștepta ocazii speciale sau aniversări. Aniversările nu sunt speciale. Viața e specială, iar aniversările din viața noastră îi dau unicitate.

Mi-aș dori ca fiecare dintre noi să-și facă viața atât de frumoasă pe cât ne-o dorim. Fără limitări, fără preconcepții, fără teama despre ce-ar putea gândi, spune sau vrea ceilalți pentru noi.

  • #viataeatatdefrumoasa pentru momentele pe care le trăim, mai presus decât posesiile pe care le avem.

  • #viataeatatdefrumoasa pentru visele pe care ni le îndeplinim, mai presus decât sacrificiile pe care le facem.

  • #viataeatatdefrumoasa pentru că-i avem alături pe cei pe care-i iubim, mai presus decât dezamăgirile pe care le trăim.

  • #viataeatatdefrumoasa fără să fie perfectă!

Digital DivasDe la asta a pornit totul. Și vreau să vă spun că până pe 19 mai puteți vota pentru proiectul meu dacă măcar o dată v-am făcut să vă gândiți prin acele postări că viața chiar este frumoasă și merită prețuită!

Mi-ați face o bucurie enormă să văd că dincolo de aprecierile voastre și de mesajele pe care le primeam după fiecare postare specială, îmi veți acorda un fel de vot de încredere. Și cred că așa mă veți determina să transform acest proiect online într-o surpriză pe care o puteți răsfoi pentru a vă lua doza de bucurie, de gândire pozitivă.

Tot ce trebuie să faceți este să dați clic AICI pentru a accesa platforma de vot, să introduceți numele și prenumele vostru și adresa de mail, după care să verificați maillul (chiar și în folderul spam) și să intrați pe link-ul către formularul de votare. Micul meu proiect #viataeatatdefrumoasa poate fi votat la secțiunea Special Projects by Bloggers, este ușor de găsit, pentru că este primul la secțiunea asta. Oricum, din câte știu, pe lângă voturile publicului, proiectele vor fi supuse analizei juriului format din: Mugur Patrascu, Mara Coman, Andreea Esca și Raluca Hagiu. Sunt curioasă dacă ni se va da și feedback-ul juriului, indiferent de rezultat. Asta ar contribui în definitiv la îmbunătățirea proiectelor nominalizate. premiile digital divas 2015 juriu ileo marie claire the one unica

Cât despre Digital Divas by AVON, pot spune că a devenit evenimentul de referință al comunității digitale feminine, iar anul acesta are loc pe 27 mai, la Palatul Bragadiru, în București. Organizatorii vor reuși să aducă în fața tuturor poveștile de succes din epoca digitală, sub tematica Digital Empowerment. Un alt lucru notabil pe care vreau să vi-l spun este că invitatul internațional este Adam Katz,  unul dintre cei mai cunoscuți fotografi de fashion din lume. Nu puteam să nu fac precizarea asta, mai ales că pe mine mă pasionează fotografia. Sunt sigură că va avea de povestit multe lucruri interesante despre cum a reușit să-și transforme hobby-ul într-un succes mondial. Chiar îi răsfoisem site-ul Le 21ème unde el postează despre moda străzii din toate colturile lumii atunci când mă gândeam ce ținută să-mi aleg pentru blogmeetul cu tematică de sâmbăta ce a trecut. Și, așa cum vă așteptați, spre finalul zilei, între orele 19:00 – 21:00, va avea loc Gala Digital Divas by AVON, unde vor fi premiate cele mai influente bloguri românești din ultimul an.

Dacă ți-am stârnit curiozitatea, află toate detaliile pe www.digitaldivas.ro și nu uita să urmărești hashtag-ul oficial #digitaldivas15.

Anca Balaban

6 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.