Vin sărbătorile…Trăiește magia Crăciunului!

Campania AICR „Dar din dar se face rai” continuă cu noi donații sub motto-ul „Trăiește magia Crăciunului!”

Dacă vă întrebați cu ce ne mai ocupăm la AICR – Asociația Inițiative pentru o Comunitate Responsabilă, ONG-ul pe care l-am fondat acum aproape 5 ani, aflați acum că suntem în plină desfășurare cu noi acțiuni de colectare de donații pentru luna decembrie, în cadrul campaniei de responsabilitate socială „Dar din dar se face rai”, campanie tradițională de Crăciun.

De data aceasta, beneficiarii donațiilor sunt dintre localnicii din Moinești care au probleme financiare și multe nevoi care se accentuează acum înainte sărbătorilor, dar și câteva familii din alte păți, dimprejur. Ne orientăm eforturile către cei din zona noastră pentru că dacă nu ajutăm noi, local, nu va veni nimeni de departe să ajute. Pe această cale, reiterez apeul de a mă anunța dacă știți cazuri sociale pe care nimeni nu le ia în calcul, desi în perioada asta este plin de campanii umanitare.

Pe lista pe care o avem acum, beneficiari vor fi 40 de copii cu vârste cuprinse între 3 și 18 ani din categorii defavorizate și părinții acestora. Vom merge din nou la copiii „noștri”, la care mergem de obicei pentru că știm câtă nevoie au de un licăr de speranță, de o vorbă bună și de încrederea că oamenii sunt buni.

Campania anunțată acum câteva zile pe pagina de Facebook a Asociației, este una de referință pentru AICR, fiind pentru a 5-a oară când oamenii cu suflet mare se unesc pentru a face gesturi de omenie fără a primi nimic în schimb. Prin acest lucru, ne dorim să arătăm din nou că doar prin iubire dezinteresată putem schimba puțin, măcar după puterile noastre, lumea în care trăim. Și ne putem schimba și pe noi în bine, în același timp.

Să spunem deci „Dăruiesc!”, cât mai des, mai ales când nevoile celor aflați în situații grele se adună și sunt amplificate de sărbătorile care vin…

Să spunem deci „Îmi pasă!”, fără să așteptăm ceva la schimb, mai ales că nepăsarea a început din ce în ce mai mult să cuprindă timpurile pe care le trăim…

Să fim alături de cei care pot să ducă simțirea aceasta mai departe, până în pragul familiilor nevoiașe.

Îmi doresc să schimb mentalitatea celor care cred că doar cu forța se pot face lucruri. Împreună cu echipa formată la AICR am reușit acest lucru, cu brio, în numeroasele acțiuni întreprinse.

Iar acum, în acest decembrie, îmi doresc și mai mult să arătăm împreună că, din compasiune și grija față de cei din jurul nostru, din pură bunăvoință, se poate să facem lumea un loc puțin mai bun decât este, cu sufletul curat și intenții bune.

Haideți să ne implicăm în comunitatea locală și să îi susținem să treacă mai ușor de sărbători pe cei care au nevoie de un sprijin moral și material.  

Orice share ne ajută să strângem donații mai multe, să dăruim fericire mai mare. Sperăm din suflet să rezonați cu ideea aceasta și să ne ajutați să bifăm lista de dorințe și nevoi pentru acești copii!

Noi, echipa AICR, ne dorim să încurajăm toți copilașii cărora le vom trece pragul, să fie puternici și să creadă în visurile lor. Până la final de an ne propunem să mergem să le lăsăm donațiile și să discutăm cu ei, fapt pentru care mizăm în continuare pe sprijinul și pe ajutorul tuturor oamenilor inimoși care s-au implicat de 5 ediții încoace pentru a oferi bucurie.

Strângem darurile voastre personal, pentru că programul nu ne permite să stăm mereu la sediu. De aceea, găsim soluții, prieteni, colegi, oameni de bine și aducem cadourile de la oricine vrea să dăruiască, din orice loc. Donațiile le colectăm până pe 12 decembrie, pentru că vrem ca de pe 16 decembrie, echipa AICR să ajungă la toți cei care au nevoie de noi.

Mai multe detalii despre lista propusă de donații din cadrul campaniei sunt comunicate pe pagina de Facebook a Asociației și pe pagina dedicată campaniei. Aceasta este actualizată constant cu noutăți din fiecare zi care trece, rezultatele înregistrate, donațiile colectate, donatorii noștri de bază, precum și orice alte detalii importante pentru o bună organizare.

Pentru cei care vor să dăruiască bănuți cu care noi să luăm ceea ce este pe listă, ne vedem față-n față (când și unde e posibil) sau ne puteți ajuta prin transmiterea sumei donate, în contul Asociației.

Puteți dona orice suma de bani în contul:

ASOCIAȚIA INIȚIATIVE PENTRU O COMUNITATE RESPONSABILA

CIF: 34430541

Cont bancar (IBAN): RO75BTRLRONCRT0290377701

Deschis la: Banca Transilvania, Moinești

Vă mulțumim cu inima plină de recunoștință!

Pentru întrebări ne puteți contacta la

0758.862.926 // 0721.199.103 – Anca Balaban Popa Iscu,

0763.713.921 // 0744.258.805 – Pr. Cristian-Ioan Balaban

Anca Balaban

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.