Vreau să-mi “instalez” primăvara pe blog

In martie, o data cu startul primaverii vreau sa iau si eu startul la un concurs de blogging. Am mai avut o tentativa, la concursul din 2012, dar din cauza duratei foarte mari pe care se intindea am zis pas.

super blog spring 2013 competitie de blogging creativAcum insa, fiind o editie speciala, de primavara, care va dura de pe 1 pana pe 31 martie, cred eu ca ar fi bine sa imi pun creativitatea la bataie ca sa vad ce-o sa iasa.

De-asta zic eu ca vreau sa imi instalez primavara pe blog. Practic, draga echipa SuperBlog doresc sa va anunt ca accept cu mare drag invitatia de a sarbatori luna femeii si venirea primaverii impreuna, cu ocazia acestei competitii speciale. De asemenea, va doresc o primavara minunata!

Din ceea ce ne-au spus organizatorii, aceasta editie de primavara a concursului Super Blog este o premiera in cei 6 ani de concurs, o mai editie speciala care pune in joc premii special pentru femei.

Asadar, incepand din 1 Martie, toata luna lui Martisor, te invit sa ma sustii pe blog cu critici si sfaturi, si de ce nu, cu laude! Si sa iti zic si de ce: sponsorii editiei propun temele despre care noi, bloggerii participanti trebuie sa scriem articole creative, asa ca uite de ce e nevoie de incurajare – nu scriu chiar asa… ce-mi vine mie. Sper doar sa am mult chef de scris si imaginatie cat curprinde. Oricum, nu o sa uit sa scriu si ce scriam de obicei. Pe scurt, anuntul pe care vreau sa il fac pentru tine ca cititor, suna cam asa: ma inscriu la concursul Spring Super Blog 2013, deci printre articolele cu care te-am obisnuit, vei regasi si altele care poate sunt mai diferite decat ceea ce postez eu de obicei.

Sa vina primavara!

Anca Balaban

10 Comments

  • Da, nu mai renunt, pentru ca e o durata mai scurta. 😀
   Eu nu zic ca suntem dusmani. Sau daca asa vrei tu…stii vorba aia: tine-ti dusmanii mai aproape decat prietenii.
   Iti urez bafta si spor la scris! 😀 Si am sa iti urmaresc activitatea din cadrul concursului in special. 😉

  • hei, mersi! :))
   dar sa stii ca ideea cu Primavara a fost a echipei SuperBlog…eu doar am “aderat” la ea, pentru ca mi s-a parut ca ar prinde bine sa fac asta in luna lui martisor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.