Women Bloggers of Bacău for Social Causes – #bloggeriteBacău5 & #AICRMoinești

Mi-e drag să spun că astăzi tocmai m-am întors de la cea de-a cincia întâlnire a bloggerițelor din județul Bacău. Le-am povestit despre campania ‪#‎ÎmpreunăAjutăm‬. Și prin intermediul lor sper să reușim să povestim cât mai multor persoane despre Tudor și despre cum îl putem ajuta. Pe scurt, reamintesc pentru cei care nu știu că această ediție #ÎmpreunăAjutăm are ca scop strângerea de fonduri pentru tratamentul lui Tudor, un băiat din Moinești cu vârsta de 8 ani, care luptă cu tetrapareza spastică.

De data asta blogmeet-ul a fost o întâlnire mai restrânsă, dar mai coagulată pe tematica pe care ne-am propus-o. Dacă ne-am mai văzut la Intstameet Bacău 2016 pentru că am fost doar câteva bloggerițe și în rest mai mulți care nu aveau de-a face neapărat cu bloggingul, ci cu vizualul, fotografia șamd, de data aceasta am fost 12 bloggeri interesați de monetizare și optimizare. 😀 Dar despre asta într-o altă postare unde-o să dezbat ce s-a discutat.

Ce pot să zic decât că mă simt onorată că după ce le-am povestit despre situația lui Tudor și despre campania #ÎmpreunăAjutăm, pentru că fetele s-au dovedit a fi deschise și deosebite: au vrut să doneze și să transmită un mesaj care să-i dea putere lui Tudor prin poze. Datorită ajutorului lui Cristi și al lui Ștefan, am reușit să imortalizăm un moment special pentru Tudor, ca amintire de la blogmeet.

mesaj pentru tudor de la #bloggeriteBacau5 #impreunaajutam AICR moinesti

#ÎmpreunăAjutăm – Grupul de #bloggerițeBacău este deschis cauzelor sociale și a fost azi alături de Tudor Fleșcan.

Mi-au făcut ziua frumoasă. Și cu siguranță, indirect, și lui Tudor. Le mulțumesc în numele familiei lui Tudor pentru donații și pentru că vor duce rugămintea‪#‎AICRMoinești‬ mai departe.
De asemenea, voi cei care vedeti postarea asta, puteți ajuta!

Duminică, 17 aprilie 2016, eu împreună cu echipa AICR, vă așteptăm la prima ediție a evenimentelor suport “Împreună ajutăm”. Începând cu ora 13.00, la meciurile de fotbal și demonstrația de powerlifting desfășurate pe terenul de sport al Liceului Spiru Haret, iar de la ora 17.oo, la spectacolul cu scop caritabil desfășurat la sala de festivități a Primăriei. Va fi o zi plină de evenimente organizate special pentru Tudor Fleșcan.

Până acum biletele au fost disponibile la voluntarii AICR, în special la amabasadorii campaniei demarate pentru Tudor, adică la Speranța, Florin și Diana, dar de acum încolo vă așteptăm direct la intrarea pe teren/în sală pentru a vă procura bilete și pentru a dona pentru Tudor. Prețul unui bilet-brățară este de minim 10 lei, în funcție de dorința și puterea de a ajuta.

Trei meciuri, momente spectaculoase pe teren, muzică irlandeză, momente de magie, teatru, cabaret, dansuri germane și multă voie bună. Asta pe scurt despre ce pregătim mâine.

#ÎmpreunăAjutăm este un eveniment care își propune să aibă un impact pozitiv în societate prin intermediul muzicii, dansului, dar și al sportului și mai ales al bunătății. Pornind de la deviza aceastei campanii vă invit să fiți alături de Tudor și alături de echipa AICR atât la meciurile caritabile, cât și la spectacolul caritabilNe vedem duminică la amiază într-o companie foarte dornică să ajute!

Despre Tudor: În continuare vă invit să citiți câteva date despre Tudor apărute în online pe: I Like Bacau, Informativ, Ziar Bacau, Orasul Buhusi, BZI și în Deșteptarea de Bacău.

Anca Balaban

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.