Women bloggers meet Brands – Selgros Bacău – #BloggeriteBacau6

Poate nu știați, dar chiar a trecut mai bine de un an de când grupul de bloggerițe din Bacău formează o comunitate extraordinară de femei și fete pasionate de online și debordante de veselie. Mă bucur că am evoluat și că pe lângă faptul că ne cunoaștem mai bine și brandurile din zonă au început să fie interesate de activitățile noastre. Prima întâlnire ne-a fost March Women Bloggers Meeting Bacău, anul trecut, apoi ne-am întâlnit la May Women Bloggers Meeting Bacău. Totul a decurs așa de fain încât s-a organizat și cea de-a 3-a întâlnire pretty și una specială în preajma sărbătorilor, December Women Bloggers Meeting Bacău. Anul acesta am început cu o întâlnire foarte relaxată la #instameetBacau2016, după care ne-am  revăzut apoi pentru a 5-a oară să discutăm pe îndelete la o sesiune de Q&A cu Elena de la mujo.ro și Andrei de la simplenet, ocazie cu care am dovedit și că suntem alături de cei care au nevoie de susținere morală și nu numai, după cum am povestit în articolul Women Bloggers for Social Causes. Acum că tot am făcut o recapitulare a întâlnirilor noastre, pot trece mai departe să vă povestesc, despre cel  mai recent blogmeet.

poza de grup bloggerite march women blogmeet bacauedit

poza de grup bloggerite bacau ziua europei blogmeet

#bloggeritebacau3 purtand pretty by elena lupu moinesti

#bloggeriteBacau4 intalnirea bloggeritelor din judetul bacau

mesaj pentru tudor de la #bloggeriteBacau5 #impreunaajutam AICR moinesti

Pentru că suntem #pasionatedeblogging ne-am reîntâlnit pentru a 6-a oară, la #bloggeriteBacau6 – eveniment organizat sub patronajul #SelgrosBacau. Pentru că am promis că vă povestesc mai multe despre întâlnirea noastră și turul special de care am beneficiat, aici pe blog, tocmai mi-am făcut timp să selectez câteva dintre sutele de poze pe care le-am făcut peste tot prin Selgros datorită faptului că nu am avut nicio restricție în acest sens. Trebuie să vă spun totuși că politica companiei nu permite realizarea de fotografii în cadrul magazinelor, cu atât mai puțin în spațiile de recepție mărfuri sau în încăperile unde se realizează toate produsele de producție proprie marca Selgros. De aceea le mulțumesc pentru deschidere și pentru felul în care sunt transparenți doamnei Irina Stănciuc,  District Manager-ul Selgros Bacău și domnului Daniel Herciu, Șeful Departamentului de Relații cu clienții.

bloggerite din judetul bacau blogmeet selgros bacau

A 6-a întâlnire a bloggerițelor din județul Bacău, distractivă și interesantă. A fost dovada clară că bloggingul este un hobby fain pentru fiecare dintre noi. Și dacă la început poate unele dintre fete spuneau că simt că scriu și nu le citește nimeni, ei bine, situația s-a mai schimbat și acum simt că aparțin unei comunități, recunoscute, creative și implicate, citite. Faptul că ne vedem ne dă ocazia să ne motivăm una pe cealaltă, să ne susținem moral și să ne planificăm viitoare întâlniri cu ocazia cărora să ne vedem off-line. Așa că mă gândesc că cea de-a 6-a întâlnire a noastră este de fapt o cea de-a 6-a aniversare a comunității noastre de femei active în online…și nu pot decât să mă bucur când știu ce mai urmează. 🙂 Dragilor, vă mulțumesc că sunteți parte din gașcă! Îmi face mare plăcere să am alături din când în când femei care înțeleg „limba bloggingului”.

Revenind, vreau să vă dau o veste – mi-am înlăturat preconcepțiile pe care le aveam în ce privește carnea și produsele preparate din carne pentru că am beneficiat de explicații de la prima etapă, de primire a materiei prime, până la ultima, de aranjare pe raft a produselor preparate. Am văzut cu ochii mei cum se procedează, regulile de igienă care se respectă cu strictețe și rețetele tradiționale care fac din fiecare produs unul numai bun de mâncat. Nu vreau însă să înșir toate detaliile pe care le-am observat, ci vreau să vă invit direct pe voi să vedeți ce-au văzut ochii mei prin intermediul câtorva fotografii:

La final, trimit un mare mulțumesc tuturor celor care mă citesc, chiar dacă-și lasă sau nu amprenta prin comentarii pe blog sau pe facebook.

Acum, încă ceva, înainte să închideți pagina, spuneți-mi ce credeți despre comunitatea noastră și sugerați-ne noi locuri frumoase de prin toată întinderea Bacăului unde să mergem. Vrem să scoatem locuri inedite la iveală și cred că ajutorul vostru este mai mult decât binevenit. Ne vom lăuda că cititorii noștri sunt inspirația noastră, să știți. 😉

Fotografii realizate de: Ștefan Aghițoaie – fotograful oficial al grupului de Bloggerițe Bacău & my dear Mr. Balaban.

Mulțumim pentru găzduire, profesionalism, transparență și deschidere, Selgros Bacău!

Despre blogmeetul #bloggeriteBacau au mai scris:

Grupul nostru unde am comunicat rapid pe Facebook:

https://www.facebook.com/groups/bloggerite.bacau

Anca Balaban

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.