Workshop-uri gratuite de comunicare online pentru studenți

În perioada 3 decembrie – 8 decembrie, PRbeta organizează, la Iași, workshop-uri de comunicare online pentru studenții care doresc să își găsească un loc de muncă în acest domeniu. Pe lângă training-urile susținute de specialiști în comunicare online, organizatorii oferă studenților posibilitatea de a face internship la câteva dintre cele mai îndrăgite companii din oraș.

Workshop-urile fac parte din programul național de training organizat de PRbeta în cele 4 centre universitare mari ale țării: București, Timișoara, Cluj Napoca și Iași. După Timișoara, Cluj și București, workshop-urile PRbeta ajung și la Iași. Profesorii care vor conduce sesiunile sunt specialiști în domeniu, gata să învețe practic studenții cum să ducă la îndeplinire cerințele unui job în online.

Specialiștii care susțin aceste traininguri sunt Alexandru Negrea, Social Media Manager BCR , Monica Jitariuc, Head of Social Media la The Practice, Victor Kapra, consultant în comunicare online, Corina Săftescu, profesor asociat la  Facultatea de Știinte Politice, Filosofie și Știinte ale Comunicării din cadrul UVT, Dragoș Alexa, consultant de marketing și strategii de comunicare, Răzvan Baciu, Owner la Compania de Online.

Workshop-urile de la Iași se vor desfășura în perioada 3 decembrie 2012 – 8 decembrie 2012. Cursurile au loc cu o frecvență de 1 pe zi timp de 6 zile. Fiecare workshop durează 4 ore și include o perioadă de predare și o perioadă de aplicații practice ale cunoștințelor.

Înscrierile pentru Iași au loc în perioada 12 noiembrie – 25 noiembrie 2012, iar interviurile studenților au loc în perioada 26 noiembrie – 30 noiembrie.

Pentru a se înscrie, studenții trebuie să trimită un e-mail la adresa contact@PRbeta.ro care să conțină în titlu numele și prenumele candidatului și orașul în care vrea să participe alături de un CV și câteva cuvinte despre motivul pentru care vrea să participe. De asemenea, ei se pot înscrie și pe site.

“Fiecare grupă de studiu este formată din 15 studenți selectați pe sprânceană, în funcție de abilitățile pe care le au, nu în funcție de experiența de muncă, pentru că ne dorim să oferim o șansă reală tinerilor capabili și să distrugem mitul acela că dacă nu ai experiență, nu te angajează nimeni”, susține Cristina Puțan, unul din organizatorii workshop-urilor.

Workshop-urile PRbeta sunt organizate de Asociația PRbeta, în colaborare cu Romtelecom. Ne susțin Continental Hotel, Autonom Rent-a-Car, Siemens, Editura All, 24FUN, Best Jobs, AIESEC, Marketing20.ro, ZeList si 360.uaic.ro.

Vă urez baftă! Ne vedem la workshop-uri!

Anca Balaban

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.