Zeul Măcelului se joacă la Iași în cadrul campaniei Artiștii pentru artiști

Teatrul Național „Vasile Alecsandri” Iași „Zeul Măcelului” de Yasmina Reza, regia Cristian Hadji-Culea

UNITER a lansat a 12-a edittie a programului anual „Artistii pentru artisti”, campanie unica daca ma gandesc bine la categoria de beneficiari. Reprezentarea piesei teatrale Zmeul macelului la Iasi, se va face sub semnul Campaniei „Artistii pentru artisti”, iar sumele stranse din vanzarea de bilete vor fi directionate catre fondul special constituit, Fondul de Solidaritate Teatrala, Cont: RO40RZBR0000060007801286 deschis la Raiffeisen Bank, Agentia Piata Amzei.

Teatrul National Iasi s-a alaturat acestui act caritabil, oferind publicului iubitor de teatru, joi, 28 martie 2013, spectacolul Zeul macelului de Yasmina Reza in regia lui Cristian Hadji-Culea si scenografia Rodicai Arghir. Din distributie fac parte: Haruna Condurache, Oana Sandu, Calin Chirila, Constantin Puscasu.

Reprezentatia va avea loc la Sala Studio ”Teofil Vilcu”, incepand cu ora 18.00

campania artistii pentru artisti spectacole de teatruDespre Zeul macelului se spune ca prezinta “un umor ravasitor dus pina la tragism”; “un virulent razboi al cuplurilor”; “o bijuterie tragicomica muscatoare și caustica”. Piesa Zeul macelului a obtinut Premiul Tony pentru cea mai buna piesa de pe Broadway in 2009 si Premiul Laurence Olivier pentru cea mai buna comedie in 2009.

Biletele se pot achizitiona:

  • sunand la Agentia Teatrala la numarul de tel. 0232 255 999
  • mergand la sediul Agentiei aflate in Str. Stefan cel Mare nr. 4 (linga BCR, in spatele Cubului)
  • de la casele de bilete ale salilor de spectacol, cu o ora inaintea inceperii piesei 
  • online de pe site-ul www.eventim.ro.

Pretul unui bilet este de 22 lei, insa se fac reduceri pentru studenti, elevi si pensionari. Pentru grupuri organizate, este indicat sa va adresati Departamentului Marketing – Organizare, sunand la numarul de telefon 0232-255999.

Anca Balaban

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.